Libnet.ro
UNICEF

09:30

Meciurile zilei la Euro 2016. Mai sunt patru locuri disponibile pentru optimi

Adevărul Adevărul,
Meciurile zilei la Euro 2016. Mai sunt patru locuri disponibile pentru optimi

12 echipe sunt deja calificate in optimile de finala ale Campionatului European din Franta inaintea meciurilor de astazi. continuă pe Adevărul

Meciurile zilei la Euro 2016. Ovidiu Hoban: Vom da totul pentru a face mandra o tara intreaga!

Ziua a zecea programeaza ultimele doua partide din Grupa A, la Campionatul European din Franta. Ambele se vor disputa de la ora 22. 00, la Lyon si Lille.

LIVETEXT Ziua cea mai lunga: Romania - Albania si Franta - Elvetia (ora 22.00) sunt meciurile zilei la EURO

In aceasta seara, Romania joaca impotriva Albaniei la Lyon, meci decisiv pentru calificarea in optimile de finala ale Campionatului European.

Euro 2016, meciurile din 22 iunie: Islanda-Austria (19:00), Ungaria-Portugalia (19:00), Italia-Irlanda (22:00), Suedia-Belgia (22:00)

Faza grupelor de la Euro 2016 se incheie miercuri, cu ultima etapa din Grupa E si Grupa F. Ultimele doua meciuri din Grupa F sunt programate de la ora 19:00, Islanda va evolua contra Austriei, iar Ungaria va juca impotriva Portugaliei. De la ora 22:00, se vor disputa ultimele doua partide din Grupa E, Italia-Irlanda si Suedia-Belgia. Meciurile vor fi transmise Live Score la HotNews. ro si in direct la Dolce Sport.

LIVE SCORE. A inceput meciul Romania - Albania, la EURO 2016

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi.

LIVE SCORE. Romania - Albania la EURO 2016, meciul-test al actualei generatii, incepe la ora 22:00

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi.

Euro 2016, meciurile din 20 iunie: Rusia - Tara Galilor (22:00), Slovacia - Anglia (22:00)

Ziua de luni de la Euro 2016 aduce ultimele doua partide din Grupa B. Rusia o va intalni pe reprezentativa Tarii Galilor, de la ora 22:00, pe Stadium Municipal din Toulouse, iar Slovacia va juca de la aceeasi ora impotriva Angliei, pe Stade Geoffroy-Guichard din Saint-etienne. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro. Partida dintre Slovacia si Anglia poate fi urmarita si la Pro Tv.

Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Ultima etapa din Grupa A de la Euro 2016 se joaca duminica de la ora 22:00. Romania se va intalni cu Albania, pe Stade des Lumieres din Lyon, iar Franta va juca impotriva Elvetiei, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro. Confruntarea Romaniei poate fi urmarita si la Pro Tv.

Revista presei: Nationala Romaniei, umilita la Euro 2016; Stanculescu a murit si Iliescu a facut declaratii; Inundatii in mai multe judete

Meciul Romania Albania, terminat cu scorul de 0 1, inseamna eliminarea nationalei Romaniei de la Euro 2016; generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit, iar Iliescu a facut declaratii; sunt inundatii in mai multe judete din tara acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Tabloul optimilor de finala de la EURO 2016: Italia - Spania, cap de afis

Dupa meciurile de marti seara din Grupele C si D ale EURO 2016 a inceput sa capete formatabloul optimilor de finala.

Romania, eliminata de la Euro 2016: Cum a reactionat internetul

Romania a plecat de la Euro 2016 dupa ce a pierdut duminica seara cu 0-1 meciul cu Albania. Romania s-a clasat astfel pe ultimul loc in grupa, cu un singur punct, in timp ce Franta si Elvetia merg mai departe pe primele doua locuri. Fara sa fim noi neaparat experti in fotbal, putem recunoaste ca [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )