Libnet.ro
UNICEF

21:00

Meciurile zilei la Euro 2016. Ovidiu Hoban: Vom da totul pentru a face mandra o tara intreaga!

Adevărul Adevărul,
Meciurile zilei la Euro 2016. Ovidiu Hoban: Vom da totul pentru a face mandra o tara intreaga!

Ziua a zecea programeaza ultimele doua partide din Grupa A, la Campionatul European din Franta. Ambele se vor disputa de la ora 22. 00, la Lyon si Lille. continuă pe Adevărul

Meciurile zilei la Euro 2016. Ibrahimovici isi face curaj inaintea duelului cu Italia: Vreau sa joc astfel incat sa demonstrez ca legenda poate marca si la Euro

Azi sunt programate alte trei partide extrem de interesante la Campionatul European din Franta, unde a inceput deja cea de-a doua etapa din faza grupelor.

Meciurile zilei la Euro 2016. Iordanescu nu e singurul selectioner care se cearta cu presa:Voi face schimbari. intre 2 si 10! Stiu cum sunt ziaristii, te asasineaza!

Azi sunt programate alte trei partide extrem de interesante la Campionatul European din Franta, in ultima zi din cea de-a doua etapa a fazei grupelor.

Meciurile zilei la Euro 2016. Iordanescu nu e singurul selectioner care se cearta cu presa:Voi face schimbari. intre 2 si 10! Ziaristii astia te asasineaza!

Azi sunt programate alte trei partide extrem de interesante la Campionatul European din Franta, in ultima zi din cea de-a doua etapa a fazei grupelor.

Meciurile zilei la Euro 2016. Gareth Bale inflameaza spiritele inaintea partidei Anglia - Tara Galilor

Azi sunt programate trei partide la Campionatul European de fotbal din Franta, unde s-a intrat in faza a doua a grupelor.

LIVETEXT Ziua cea mai lunga: Romania - Albania si Franta - Elvetia (ora 22.00) sunt meciurile zilei la EURO

In aceasta seara, Romania joaca impotriva Albaniei la Lyon, meci decisiv pentru calificarea in optimile de finala ale Campionatului European.

Euro 2016, meciurile din 18 iunie: Belgia-Irlanda (16:00), Islanda-Ungaria (19:00), Portugalia-Austria (22:00)

Ziua de sambata de la Euro 2016 debuteaza cu partida dintre Belgia si Irlanda, fiind a patra confruntare din Grupa E. Urmatoarele doua dispute vor fi din Grupa F, Islanda-Ungaria 19:00) si Portugalia-Austria 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei putand fi urmarit si la Pro Tv.

Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Ultima etapa din Grupa A de la Euro 2016 se joaca duminica de la ora 22:00. Romania se va intalni cu Albania, pe Stade des Lumieres din Lyon, iar Franta va juca impotriva Elvetiei, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro. Confruntarea Romaniei poate fi urmarita si la Pro Tv.

Drepturile de difuzare Euro 2016 nasc dispute: Telekom, plangere la CNA dupa ce UPC a introdus in grila posturi straine care arata partide de la campionat

Meciurile de la Euro 2016 devin subiect de disputa intre marii jucatori de pe piata locala. Telekom Romania va reclama UPC la CNA din cauza faptului ca a introdus in grila posturi de televiziune din Germania care difuzeaza partide de la Campionatul European de Fotbal 2016.

Scandal pe piata media din Romania pe seama meciurilor de la EURO 2016

Compania Telekom s-a facut foc si para dupa ce rivalii de la UPC au introdus in grila de programe doua posturi nemtesti care difuzeaza la liber toate meciurile de la turneul final al Campionatului European - EURO 2016.

Jurnalist sportiv disparut la EURO 2016. Ce s-a intamplat la cateva ore de la anunt

Jurnalistul sportiv Kevin McCarra, fost corespondent pentru The Guardian, a fost dat disparut in Franta, unde venise pentru meciurile de la EURO 2016. Kevin McCarra a fost vazut ultima oara iesind din Hotel.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )