Libnet.ro
UNICEF

13:45

Media Pro International datoreaza peste 40 de milioane de dolari Statului Roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Media Pro International datoreaza peste 40 de milioane de dolari Statului Roman

Firma britanica de consultanta The Oxford Business Group afirma intr-un Raport asupra coruptiei romanesti publicat marti, ca Media Pro International S. , compania care opereaza televiziunile PRO TV, Acasa si PRO TV International) datoreaza bugetului statului roman peste 40 de milioane de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

in insolvabilitate permanentizata, Media Pro International S.A. a primit ajutor de stat de 168 de miliarde de lei

Consiliul Concurentei a autorizat acordarea ajutorului de stat solicitat de societatea Media Pro International S. , in valoare de 168. 654 lei, conform unei decizii adoptate la 25 octombrie.

in scandalul Media Pro, al treilea parlamentar care il interpeleaza pe ministrul Mihai Tanasescu

Deputatul Lia Olguta Vasilescu l-a interpelat, la inceputul lunii, pe ministrul finantelor Mihai Tanasescu in problema taxelor neplatite la bugetul statului de catre Media Pro International, societatea care opereaza statiile de televiziune PRO TV, Acasa si PRO TV International.

Senatorul PDSR Sergiu Nicolaescu cere clarificarea situatiei fiscale a grupului de presa Media Pro

Domnul Sergiu Nicolaescu, senator PDSR, i-a interpelat ieri pe ministrul de interne, ministrul justitiei si ministrul finantelor, cerand urgent clarificarea situatiei fiscale a grupului de presa Media Pro.

Cosmarul pentru Media Pro a inceput!

Informatia exploziva ca Securities and Exchange Commission din Washington cerceteaza datoriile Media Pro catre statul roman, a fost oficial recunoscuta de Central European Media Entreprises Ltd. CME), intr-un Raport devenit public cu doua zile in urma.

Minicabinetul Media Pro?

Ministrul finantelor s-a angajat la o ancheta asupra datoriilor grupului de presa Media Pro, dupa ce primul ministru a purtat o convorbire cu seful grupului, Adrian Sarbu, in cursul careia se pare ca i-a cerut sa-si faca urgent curatenie in ograda.

Ronald Lauder, suspectat de coruptie in scandalul Media Pro

Ministrul finantelor Mihai Tanasescu a fost surprins sa fie intrebat, la reuniunea de luni a Consiliului Investitorilor Straini, de ce nu colecteaza uriasele datorii ale grupului de presa Media Pro catre bugetul de stat.

Finantele au acordat, recent, facilitati fiscale unor societati din Grupul Media Pro

Ministerul Finantelor a acordat facilitati fiscale unor societati din Grupul de presa Media Pro, ne-au declarat ieri surse autorizate din Minister, care nu au mai putut preciza decat ca faptul s-a petrecut recent, dat nu si cum se numesc societatile, la cat se ridica datoriile lor si in ce constau facilitatile, incununand, astfel, lipsa de transparenta in acest subiect scandalos, urmarit de public si politicieni pe parcursul unui an si jumatate.

UPDATE: Lucrarile de pe bulevardul Unirii, nelegale. Prejudiciul, peste 6 milioane euro. Vezi pozitia Primariei Sectorului 3

Curtea de Conturi a descoperit ca lucrarile de pe bulevardul Unirii, realizate de Primaria Sectorului 3, din anul 2013, au fost realizate nelegal, intrucat lucrarile apartineau Primariei Capitalei, fapt ce a cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane, informeaza Hotnews.

Lucrarile de pe bulevardul Unirii, nelegale. Prejudiciul, peste 6 milioane euro

Curtea de Conturi a descoperit ca lucrarile de pe bulevardul Unirii, realizate de Primaria Sectorului 3, din anul 2013, au fost realizate nelegal, intrucat lucrarile apartineau Primariei Capitalei, fapt ce a cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane, informeaza Hotnews.

UPDATE - EXCLUSIV Curtea de Conturi a constatat un prejudiciu de peste 6 milioane de lei la Primaria sectorului 3 in anul 2013. Lucrarile de pe bulevardul Unirii au fost realizate nelegal, artera fiind in administrarea Primariei Capitalei

Curtea de Conturi a constatat un prejudiciu de peste 6 milioane de lei la Primaria sectorului 3 in anul 2013, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Din aceasta suma, peste 777. 000 s-au cheltuit pentru amenajarea trotuarelor de pe bulevardul Unirii, unde a fost desfiintata o banda de spatiu verde si s-au pus pergole roz mov si albe, Curtea sesizand ca investitia s-a facut desi artera era in administrarea Primariei Capitalei nu a Primariei sector 3. HotNews. ro a scris in mai multe randuri despre acest subiect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )