Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mediatorii din Baia Mare vor sa se faca auziti

Adevărul Adevărul,
Mediatorii din Baia Mare vor sa se faca auziti

Baia Mare are, de azi, un Squar al medierii. Este vorba despre zona verde de la intersectia strazilor Vasile Alecsandri si Hortensiei unde, in cadrul proiectului Medierea prinde radacini, au fost plantati pomi si a fost amplasata o mica lucrare artistica, din piatra. continuă pe Adevărul

FOTO Seara de folk inedita pe scena Teatrului de Vara din Baia Mare. Stefan Hrusca a lansat un nou album

Seara de exceptie pe scena Teatrului de Vara din Baia Mare. Muzica folk a fost cea care a dat tonul, publicul prezent avand parte, printre altele, si de un moment inedit in care protagonistii au fost Marinel Petreus si chitaristul Florin Stefan Band.

Lupte intre daci si romani pe ulitele satului maramuresean printre sarmale si sticle cu horinca

Ulitele satului traditional din Maramures au fost pline astazi, 9 mai, cu ocazia primei editii a Festivalului Dacilor Liberi. Timp de doua zile, 9-10 mai maramuresenii care vor trece poarta Muzeului Satului din Baia Mare vor avea ce vedea.

FOTO Lupte intre daci si romani pe ulitele satului maramuresean printre sarmale si sticle cu horinca

Ulitele satului traditional din Maramures au fost pline astazi, 9 mai, cu ocazia primei editii a Festivalului Dacilor Liberi. Timp de doua zile, 9-10 mai maramuresenii care vor trece poarta Muzeului Satului din Baia Mare vor avea ce vedea.

Noaptea Muzeelor, program special de vizitare la Centrul Artistic Baia Mare

Evenimentul international Noaptea Muzeelor este marcat si in Baia Mare, in 16 mai, la Muzeul Judetean de Arta Centrul Artistic Baia Mare din strada 1 Mai, nr.

FOTO Accident cu doi morti si 10 raniti pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Grav accident de circulatie produs in dimineata zilei de 12 mai pe drumul national care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doua persoane au decedat, alte zece fiind ranite.

SuperLiga de Rugby: CSM Stiinta Baia Mare, pe ultimul loc in clasament

CSM Stiinta Baia Mare trece printr-o perioada nu tocmai fericita, in acest moment echipa antrenata de Vasile Lucaci si Eugen Apjok fiind ultima in clasamentul Superligii de Rugby. Ultima infrangere pentru baimareni a venit chiar in acest weekend, cand CSM a pierdut disputa cu RCM Timisoara.

Dupa Schengen, Baia Mare este prima oprire pentru Forumul Mondial a Pacii

Baia Mare este in aceste zile gazda Forumului Mondial al Pacii. Este pentru prima oara cand evenimentul, organizat de Schengen Peace Fondation, se desfasoara in alta parte decat acolo unde a fost infiintat, la Schengen, Luxemburg.

De Ziua Europei, Baia Mare protesteaza anemic fata de taierea padurilor

Baia Mare s-a alaturat in mare parte doar cu numele protestelor care s-au anuntat la nivel de tara impotriva defrisarii padurilor. in Piata Revolutiei din municipiu protestul a fost unul anemic, fiind foarte putini maramuresenii care au iesit in strada pentru a spune un NU hotarat taierii padurilor.

Accident GRAV pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doua persoane au murit si alte zece au fost ranite

Doua persoane au murit si alte doua se afla in stare grava, in urma unui accident rutier, produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un autobuz, conform B1 Tv.

Doua persoane au murit si zece au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare

Tragedie pe drumul care leaga Baia Mare de Satu Mare. Doi oameni au murit si zece au fost grav raniti dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului, a patrus pe contrasens si s-a izbit de un autobuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )