Libnet.ro
UNICEF

13:15

Medic rezident de la Spitalul Judetean Vaslui, infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Medic rezident de la Spitalul Judetean Vaslui, infectat cu noul coronavirus

Un medic rezident din Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Testarea medicului s-a efectuat dupa ce acesta a inceput sa prezinte semne de boala. continuă pe Adevărul

Barbatul care si-a pus streangul de gat pentru ca a fost amendat este internat intr-un spital COVID-19, desi nu este infectat cu noul coronavirus

Barbatul de 53 de ani din Vaslui, care in noaptea de 2122 aprilie a fost salvat in extremis dupa ce si-a pus streangul de gat se afla internat in stare foarte grava la spitalul din Barlad-unitate suport pentru pacienti COVID-19, desi nu este infectat cu noul coronavirus.

Un nou deces in randul cadrelor medicale infectate cu COVID-19. Medic internist de la Spitalul Judetean Botosani, ultima victima

Un al treilea medic a decedat ca urmare a infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea 68 de ani, lucra la Spitalul Judetean Botosani si suferea de diabet zaharat si cardiopatie hipertensiva.

Copil de noua ani, dintr-un centru al DGASPC Iasi, infectat cu noul coronavirus

Un copil in varsta de noua ani, dintr-un centru al DGASPC Iasi, este infectat cu noul coronavirus. Baiatul este asimptomatic, iar Directia de Sanatate Publica DSP) a inceput o ancheta, potrivit purtatorului de cuvant al DSP Iasi, Marius Voicescu.

Un al treilea medic roman a fost ucis de noul coronavirus. Toti doctorii decedati aveau peste 60 de ani

Numarul medicilor ucisi de noul coronavirus in Romania a ajuns la trei. Ultimul caz este cel al Marinelei Feier, un medic in varsta de 70 ani, care lucra in regim de colaborare la sectia de medicina interna a Spitalului Municipal Brad. Cadrul medical s-a stins la Terapie Intensiva in seara zilei de 27 aprilie.

Medic rezident in Bucuresti, al 15-lea buzoian infectat cu coronavirus

Inca un buzoian a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 43 de ani, cu domiciliul in judetul Buzau, dar care este medic rezident la un spital din Capitala. Pacienta se afla in prezent internata intr-un spital din Capitala. Astfel, numarul cazurilor din dreptul judetului Buzau este din nou 15.

Un medic de la Spitalul Judetean Botosani, infectat cu COVID-19, a murit

Un medic de la Spitalul Judetean Mavromati din Botosani, infectat cu COVID-19, a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

O asistenta de la Spitalul Judetean Ploiesti, confirmata cu COVID-19. 40 de cadre medicale, izolate la un hotel din Prahova

O asistenta a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost confirmata sambata, 25 aprilie, cu noul coronavirus. Potrivit informatiilor furnizate de Directia de Sanatate Publica Prahova, femeia s-a simtit rau si, avand simptome specifice COVID-19, a fost testata, rezultatul fiind pozitiv.

COVID-19: Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Dosarul a fost deschis dupa sesizarea formulata de.

Primul detinut din sistemul penitenciar confirmat cu noul coronavirus este inchis la Deva. ANP: Detinutul este asimptomatic si a fost cazat separat

Primul detinut infectat cu noul coronavirus din inchisoarile din Romania este de la Pentenciarul Deva si este asimptomitic, informeaza un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) remis, marti, Adevarul.

Noul coronavirus sta bine pe metalele pretioase. Cat rezista virusul pe bijuterii si pe diverse suprafete INFOGRAFIC

Noul coronavirus rezista cel mai mult timp pe bijuterii, pe manere sau pe tacamuri si cel mai putin pe ambalaje sau pe cutii. Atunci cand vine vorba de temperatura, virusul rezista pana la 28 de zile la 4 grade Celsius, in timp ce la 40 de noul coronavirus rezista pana la 6 ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )