Libnet.ro
UNICEF

09:30

COVID-19: Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

B1 B1,
COVID-19: Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un medic de la Spitalul Judetean Focsani este cercetat penal de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Dosarul a fost deschis dupa sesizarea formulata de. continuă pe B1

Un nou deces in randul cadrelor medicale infectate cu COVID-19. Medic internist de la Spitalul Judetean Botosani, ultima victima

Un al treilea medic a decedat ca urmare a infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea 68 de ani, lucra la Spitalul Judetean Botosani si suferea de diabet zaharat si cardiopatie hipertensiva.

Focarul de la Spitalul Militar Focsani a fost stins

Focarul de la Spitalul Militar Focsani, unde 43 de angajati au contractat noul coronavirus, a fost s.

Medic infectat cu Covid-19, anchetat de procurori pentru zadarnicirea combaterii bolilor. El a dat boala si colegilor

Este cel de-al doilea medic din Vrancea care va trebui sa dea explicatii procurorilor pentru faptele sale. Si managerul suspendat al Spitalului de Urgenta Focsani este cercetat de procurori.

Medic rezident de la Spitalul Judetean Vaslui, infectat cu noul coronavirus

Un medic rezident din Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Testarea medicului s-a efectuat dupa ce acesta a inceput sa prezinte semne de boala.

Un medic de la Spitalul Judetean Botosani, infectat cu COVID-19, a murit

Un medic de la Spitalul Judetean Mavromati din Botosani, infectat cu COVID-19, a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

Asistenta de la Spitalul Judetean Ploiesti care a trimis in izolare 40 de cadre medicale nu are coronavirus. Rezultatul de la Matei Bals a iesit negativ

Directia de Sanatate Publica Prahova a decis rechemarea la serviciu a celor 40 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, trimise in izolare sambata, 25 aprilie, dupa ce una dintre asistente a fost depistata pozitiv la coronavirus.

O asistenta de la Spitalul Judetean Ploiesti, confirmata cu COVID-19. 40 de cadre medicale, izolate la un hotel din Prahova

O asistenta a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost confirmata sambata, 25 aprilie, cu noul coronavirus. Potrivit informatiilor furnizate de Directia de Sanatate Publica Prahova, femeia s-a simtit rau si, avand simptome specifice COVID-19, a fost testata, rezultatul fiind pozitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )