Libnet.ro
UNICEF

08:15

Medicul care refuza pacientii nevaccinati, pus la zid de AUR. Ce spune senatoarea Diana Sosoaca

Adevărul Adevărul,
Medicul care refuza pacientii nevaccinati, pus la zid de AUR. Ce spune senatoarea Diana Sosoaca

Decizia medicului calarasean de a renunta sa mai trateze pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 a starnit reactii in toata Romania. Reprezentantii AUR il critica pe Catalin Petrencic si anunta ca vor sesiza autoritatile. continuă pe Adevărul

Diana Sosoaca a luat decizia categorica. Ce probleme grave va avea medicul care refuza pacientii nevaccinati

Diana Sosoaca a avut un discurs despre medicul care de familie care a spus ca va refuza sa-i consulte pe pacientii care nu se vaccineaza impotriva coronavirusului. Diana Sosoaca a luat decizia categorica Dupa ce medicul de familie din Calarasi a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se .

Diana Sosoaca (AUR), despre medicul de familie care refuza pacientii nevaccinati: Ma voi adresa Colegiului Medicilor

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut un discurs dur la adresa medicului de familie din Calarasi care a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se vaccineze impotriva COVID pentru ca il pun in pericol, atat pe el cat si restul comunitatii.

Cine este Catalin Petrencic, doctorul care refuza pacientii nevaccinati anti-COVID

Catalin Petrencic este medic de familie pentru aproximativ 2. 300 de persoane, nu doar din comuna Manastirea, din judetul Calaralsi, ci si din satele invecinate. Este aici de 33 de ani si spune ca inceputul a fost greu.

inca un medic refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19. Este o chestie de respect reciproc a vietii atat a noastra, cat si a vietii lor

Mai multi medici spunca vor refuza pacientii nevaccinati impotriva COVID-19 in cabinetele lor. Medicul de familieCatalin Petrencica fost primul care aluat aceasta decizie.

Un medic de familie refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 Catalin Petrencic aminteste ca si medicamentele banale au reactii adverse: Prospectele se actualizeaza permanent (VIDEO)

Un medic de familie din Calarasi vrea sa renunte la pacientii care refuza vaccinarea impotriva coronavirusului. Are si un argument legal in acest sens. Doctorul spune ca asiguratii au obligatia sa.

Decizie fara precedent a unui medic de familie. A anuntat ca va scoate din lista toate persoanele care refuza vaccinarea

Reactie dura din partea unui medic de familie. Acesta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca pacientii care refuza vaccinarea vor fi scosi de pe lista sa.

Un medic de familie din Calarasii anunta ca scoate din lista presoanele care refuza vaccinarea

Un medic de familie din judetul Calarasi anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va scoate din lista sa persoanele care refuza vacccinarea, invocand un articol de lege care arata ca asiguratii au obligatia sa respecte cu strictete tratamentul si indicatiile medicului.

Cum se apara medicul de familie care a amenintat pacientii cu excluderea daca nu se vaccineaza: Mi-au spus ca li se implanteaza cipuri

Medicul Catalin Petrencic, cel care a anuntat ca va exclude de pe lista pacientii care refuza vaccinarea, spune ca nu va renunta la acest gest, pentru ca motivele acestora sunt nesustinute. Noi, medicii, avem obligatia fata de pacienti sa avem grija de ei, sa-i protejam, iar in situatia actuala, cum ii putem proteja, daca nu recomandandu-le sa se vaccineze.

Cum il santajeaza Gigi Becali pe Florin Tanase, care refuza sa semneze un nou contract cu FCSB

Gigi Becali negociaza dur cucapitanului echipei, Florin Tanase, caremai cateva lunide contract cu FCSB si refuza sasemneze un nou contract. Becali a aplelat la santaj cand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )