Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Claudiu Stefan Turculet, numit manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Medicul Claudiu Stefan Turculet, numit manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca

Medicul Claudiu Stefan Turculet a fost numit in functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca pana la organizarea concursului pentru aceasta functie, anunta, miercuri, Ministerul Sanatatii, precizand ca noul manager a mai. continuă pe Wall-Street Ro

Spitalul Floreasca are un nou manager interimar: Claudiu Stefan Turculet. Acesta a mai condus unitatea sanitara intre anii 2006 - 2009

Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca are, incepand de miercuri, o noua conducere interimara, dupa ce ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, l-a numit in functia de manager pe conferentiarul Claudiu Stefan Turculet.

Medicul Claudiu Turculet, noul manager interimar la Spitalul Floreasca, dupa demisia cu scandal a lui Sorin Paun (VIDEO)

Medicul primar chirurg Claudiu Turculet este noul manager interimar al Spitalului Floreasca, dupa ce Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire. Turculet a mai condus aceasta unitate.

NEWS ALERT. Spitalul de Urgenta Floreasca are un nou sef

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire a conf. dr Claudiu Stefan Turculet in functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. Noul sef al celui mai mare spital de urgenta din Romania este medic primar chirurg si a mai condus aceasta unitate sanitara in anii 2006 si 2009. El va asigura interimatul la conducerea spitalului Floreasca pana la organizarea concursului pentru functia de manager.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )