Libnet.ro
UNICEF

21:45

Medicul Claudiu Turculet, noul manager interimar la Spitalul Floreasca, dupa demisia cu scandal a lui Sorin Paun (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Claudiu Turculet, noul manager interimar la Spitalul Floreasca, dupa demisia cu scandal a lui Sorin Paun (VIDEO)

Medicul primar chirurg Claudiu Turculet este noul manager interimar al Spitalului Floreasca, dupa ce Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire. Turculet a mai condus aceasta unitate. continuă pe B1

Medicul Claudiu Stefan Turculet, numit manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca

Medicul Claudiu Stefan Turculet a fost numit in functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca pana la organizarea concursului pentru aceasta functie, anunta, miercuri, Ministerul Sanatatii, precizand ca noul manager a mai.

Medicul Claudiu Turculet, noul manager al Spitalului de Urgenta Floreasca

Dr. Claudiu Turculet ar fi fost numit managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa valul de demisii care a zguduit sistemul sanitar, urmat apoi de demisia managerului interimar Sorin.

Spitalul Floreasca are un nou manager interimar: Claudiu Stefan Turculet. Acesta a mai condus unitatea sanitara intre anii 2006 - 2009

Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca are, incepand de miercuri, o noua conducere interimara, dupa ce ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, l-a numit in functia de manager pe conferentiarul Claudiu Stefan Turculet.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )