Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mercedes-Benz a castigat procesul cu Franta pe tema refrigerentului

B1 B1,
Mercedes-Benz a castigat procesul cu Franta pe tema refrigerentului

Mercedes-Benz a castigat procesul pe care il avea cu statul francez pe tema refrigerentului utilizat in instalatiile de aer conditionat, potrivit Automotive News. Statul francez a decis, in vara anului trecut, sa. continuă pe B1

Mercedes-Benz a castigat procesul cu Franta pe tema refrigerentului

Instanta a dat dreptate Mercedes-Benz intr-un proces dintre producatorul auto si statul francez, pe tema refrigentului utilizat in instalatiile de aer conditionat, informeaza Automotive News. In vara anului 2013 statul francez a decis sa blocheze inmatricularea in Franta a patru modele Mercedes-Benz Clasa A, Clasa B, CLA si SL pe motiv ca producatorul refuza sa utilizeze un refrigerent mai ecologic, numit R1234yf, si prefera vechiul agent frigorific R134a, pe care il considera mai sigur.

Mercedes-Benz pregateste un facelift consistent pentru actuala Clasa G

Constructorul german pregateste pentru anul 2017 un facelift consistent pentru actuala Clasa G, care va redefini legendarul automobil teuton. Oficialii marcii sustin ca facelift-ul va fi atat de radical incat masina va fi schimbata total, asemeni unei generatii noi.

Traian Basescu a castigat procesul cu Dan Voiculescu la Tribunalul Bucuresti

Traian Basescu a castigat vineri, la Tribunalul Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de seful statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata justitia.

Traian Basescu a castigat procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata

Presedintele Traian Basescu a castigat vineri, la Tribunalul Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de seful statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )