Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu a castigat procesul cu Dan Voiculescu la Tribunalul Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu a castigat procesul cu Dan Voiculescu la Tribunalul Bucuresti

Traian Basescu a castigat vineri, la Tribunalul Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de seful statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata justitia. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu a castigat procesul cu Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a castigat vineri, la Tribunalul Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de seful statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului,.

Traian Basescu a castigat in instanta procesul cu Dan Voiculescu; decizia nu este definitiva

Presedintele Traian Basescu a castigat vineri la Tribunalul Bucuresti procesul in care a fost dat in judecata de liderul conservator Dan Voiculescu, pentru afirmatiile facute de seful statului in iulie 2012 in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului cu privire la controlul Justitiei, informeaza Agerpres.

Traian Basescu a castigat procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata

Presedintele Traian Basescu a castigat vineri, la Tribunalul Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de seful statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca.

Basescu a castigat un proces cu Dan Voiculescu

Traian Basescu a castigat vineri, la Tribunalul Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de seful statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata justitia.

Dan Voiculescu raspunde atacurilor: Basescu minte cu nerusinare

Dan Voiculescu raspunde atacurilor lui Traian Basescu. Presedintele fondator al PC sustine ca seful statului minte cu nerusinare atunci cand afirma ca ar avea vreo legatura cu dosarul de mita al.

Procesul ICA - Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai, dupa ce judecatorul Stan Mustata a fost ridicat de procurori

Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai, dupa ce Stan Mustata, unul dintre cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, chiar inaintea unui nou termen in dosarul ICA. Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori de luare de mita, iar Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a magistratului.

Unul dintre judecatorii din procesul lui Voiculescu, ridicat de DNA chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, suspectat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mita, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Dosarul ICA: Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat

Dosarul lui Dan Voiculescu a fost amanat. Judecatorul ar fi urmat sa se pronunte, marti, pe niste exceptii din dosarul ICA, insa a anuntat in fata Directiei Nationale Anticoruptie ca ar fi amanat.

Dosarul ICA: Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai

Dosarul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai. Judecatorul ar fi urmat sa se pronunte, marti, pe niste exceptii din dosarul ICA, insa a anuntat in fata Directiei Nationale Anticoruptie ca.

Dan Voiculescu: Cred ca DNA a incercat sa puna presiune pe judecatorul Mustata. Nu il cunosc pe magistrat!

Dan Voiculescu a depus o sesizare la Parchetul General prin care a cerut sa se faca o ancheta la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El a precizat ca actiunea de marti a procurorilor este o presiune asupra judecatorului Stan Mustata care urma sa dea o sentinta in dosarul ICA. Magistratul Mustata a fost ridicat in aceasta dimineata de la Curtea de Apel Bucuresti si dus la audieri. Ulterior, acesta a fost pus sub urmarire penala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )