Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mesaj cu caracter antisemit intr-un tren din Belgia: Mergem la Auschwitz. Toti evreii sunt rugati sa coboare pentru a face un mic dus

B1 B1,
Mesaj cu caracter antisemit intr-un tren din Belgia: Mergem la Auschwitz. Toti evreii sunt rugati sa coboare pentru a face un mic dus

Un mesaj cu caracter antisemit a fost transmis prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia, acesta anuntanc ca destinatia este Auschwitz, iar evreii sunt rugati sa coboare pentru un dus,. continuă pe B1

Doamnelor si domnilor, mergem la Auschwitz. Mesaj antisemit transmis intr-un tren din Belgia

Un mesaj cu caracter antisemit a fost transmis prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia. Persoana care a transmis mesajul a ramas neidentificata, informeaza RTL. Doamnelor si domnilor, mergem la.

Mesaj antisemit intr-un tren belgian: Mergem la Auschwitz; evreii, rugati sa coboare pentru un dus

O persoana ramasa neidentificata a transmis un mesaj cu caracter antisemit prin sistemul audio de informare al unui tren din Belgia, anuntand ca destinatia este Auschwitz, unde toti evreii sunt rugati sa coboare pentru a face un dus, informeaza filiala belgiana a postului RTL.

Vesti bune pentru Madonna din Belgia! Vezi aici despre ce este vorba!

Dupa mai bine de opt ani de zile, Regina Pop face pace cu autoritatile din Belgia. Din 18 noiembrie 2005.

O femeie si un barbat au fost gasiti morti intr-un apartament din Ludus

O femeie si un barbat au fost gasiti morti, miercuri, intr-un apartament din Ludus. Potrivit primelor informatii, femeia, care era medic, a fost ucisa de barbat, dupa care el s-a sinucis, relateaza.

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui scandal cu bate intr-un bar din Murfatlar

Mai multe persoane au fost ranite, patru dintre acestea ajungand la spital, duminica seara, in urma unui scandal produs intr-un bar din orasul Murfatlar, unde un grup de tineri care se sicanasera in trafic au.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia, relateaza AFP.

Doi morti si sase raniti, un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, astazi, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, informeaza AFP.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus. Cele doua victime sunt o.

Doi oameni au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia,.

General Motors investeste 250 milioane euro intr-o fabrica din Polonia

Compania auto americana General Motors Co. GM) va cheltui 250 de milioane de euro 342 de milioane de dolari) pentru extinderea fabricii sale de motoare din Tychy, Polonia, in conditiile in care vrea sa revina la profit in Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )