Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie si un barbat au fost gasiti morti intr-un apartament din Ludus

B1 B1,
O femeie si un barbat au fost gasiti morti intr-un apartament din Ludus

O femeie si un barbat au fost gasiti morti, miercuri, intr-un apartament din Ludus. Potrivit primelor informatii, femeia, care era medic, a fost ucisa de barbat, dupa care el s-a sinucis, relateaza. continuă pe B1

Doi vasluieni au baut timp de 24 de ore. Afla cum au fost gasiti.

Un barbat de 61 de ani, din localitatea vasluiana Pacuraresti, a murit, miercuri dupa-amiaza, iar altul de 52 de ani a ajuns in coma alcoolica la spital, dupa ce au baut impreuna 24 de ore, informeaza Mediafax. Din primele cercetari desfasurate de politisti, cei doi barbati au fost gasiti cazuti pe dusumea, unul langa celalalt, intre doua camere ale locuintei unuia dintre ei, de catre o ruda a vasluianului de 61 de ani, care se dusese in vizita la acesta. Persoana respectiva a sunat la .

Nou atentat in Rusia. Doi morti intr-o catedrala. ...

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, conform relatarilor Mediafax. Atacatorul, angajatul unei companii de securitate, a fost arestat la fata locului si motivele sale nu sunt cunoscute, a declarat Comisia de ancheta rusa intr-un comunicat, precizand ca cele doua victime sunt o calugarita si un credincios. Celelalte sase persoane sufera rani diverse, .

Inundatie intr-un apartament din Slatina de la o centrala termica defecta

O defectiune aparuta la o centrala termica dintr-un apartament din municipiul Slatina a provocat o inundatie, incidentul fiind semnalat de catre proprietarul unui magazin aflat sub locuinta cu pricina. Incidentul s-a produs luni dimineata si a fost rezolvat de catre pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )