Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mesajul eurodeputatilor pentru Boris Johnson, inainte de preluarea postului de premier: un Brexit fara acord va fi extrem de daunator pentru britanici

Adevărul Adevărul,
Mesajul eurodeputatilor pentru Boris Johnson, inainte de preluarea postului de premier: un Brexit fara acord va fi extrem de daunator pentru britanici

Parlamentul European PE) l-a avertizat miercuri pe noul lider al conservatorilor britanici, Boris Johnson, asupra consecintelor extrem de daunatoare din punct de vedere economic ale unei iesiri a tarii sale din Uniunea Europeana UE) fara acord, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Ziua Z pentru Boris Johnson

Fostul primar al Londrei Boris Johnson, asteptat ca invingator in cursa catre Downing Street marti -.

Ziua Z pentru Boris Johnson, care asteapta instalarea la Downing Street

Fostul primar al Londrei Boris Johnson, asteptat ca invingator in cursa catre Downing Street, se confrunta cu uriasa provocare a impasului Brexitului, careia i se adauga de-acum si solutionarea crizei cu Iranul, relateaza AFP.

Gafa: Ivanka Trump il felicita pe Boris Johnson, noul premier al... United Kingston

Boris Johnson a castigat marti cursa pentru a deveni viitorul prim-ministru al Marii Britanii, iar Ivanka Trump, fiica cea mare a presedintelui SUA, a tinut sa il felicite. insa ea a comis o eroare jenanta in mesajul de felicitare transmis prin intermediul Twitter, scriind gresit numele tarii.

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson

A oferi Scotiei sansa de a-si alege propriul viitor va fi mai important ca oricand in momentul in care Boris Johnson va deveni premierul Marii Britanii, a declarat marti sefa Partidului National Scotian, Nicola Sturgeon, relateaza DPA, citata de Agerpres.

UPDATE Boris Johnson castiga detasat cursa pentru postul de prim-ministru

Boris Johnson a castigat detasat cursa pentru a deveni viitorul premier britanic in fata ministrului Afacerilor Externe Jeremy Hunt, potrivit rezultatelor anuntate marti de Partidul Conservator, scrie AFP.

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )