Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mesajul fostei iubite pentru Horia Tecau dupa victoria de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Mesajul fostei iubite pentru Horia Tecau dupa victoria de la Wimbledon

Wow!!! You made it!!! Multumim, Horia Tecau, pentru primul Wimbledon castigat de un roman dupa 42 de ani de la triumful dublului Nastase-Connors)! Steagul Romaniei va sta un an acum la Wimbledon, gratie lui Horia si. continuă pe Antena3

Horia Tecau, dupa victoria din semifinalele de la Wimbledon: Oricine putea castiga. Decisivul l-am resimtit ca pe trei seturi

Tenismanul Horia Tecau a declarat la semifinala de dublu de la Turneul de la Wimbledon, dupa ce el si Jean-Julien Rojer i-au invins pe Florin Mergea si Rohan Bopanna, ca a simtit decisivul ca pe trei.

Horia Tecau, dupa succesul de la Wimbledon: Sunt foarte fericit. Pentru noi au fost doua saptamani extraordinare, cu unele meciuri dificile

Horia Tecau a declarat, sambata, dupa ce a castigat, alaturi de Jean-Julien Rojer, proba de dublu la Wimbledon, ca este foarte fericit si a mentionat ca dimineata a avut emotii, tinand cont de faprul ca.

Reactia lui Horia Tecau dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Jucatorul Horia Tecau, de trei ori finalist in proba de dublu la Wimbledon, va disputa sambata seara o noua finala pe iarba de la All England Tennis.

Ce i-a spus Simona Halep concitadinului ei, Horia Tecau, dupa triumful acestuia

Simona Halep, locul 3 WTA, a iesit la Wimbledon inca din primul tur, dar a avut puterea de a se bucura de succesul concitadinului sau, Horia Tecau, carea castigat astazi proba de dublu.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor deveni, de luni, lideri ai clasamentului mondial de dublu dupa victoria de la Wimbledon

Dupa victoria de la Wimbledon, Horia Tecau devine, de luni, lider al clasamentului mondial de dublu. El si partenerul sau, Jean - Julien Rojer, vor devansa dublurile Ivan Dodig/Marcelo Melo 4. 480 de puncte) si.

Horia Tecau, la a patra finala de Wimbledon, dupa victoria in fata lui Florin Mergea

Cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a invins, joi, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 9,.

Ponta l-a felicitat pe Horia Tecau: O tara intreaga este mandra de tine!

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, sambata, pe tenismanul Horia Tecau pentru victoria obtinuta de acesta in turneul de la Wimbledon. O veste EXCELENTA de la Wimbledon - Horia Tecau a castigat turneul.

Premierul Ponta il felicita pe Horia Tecau

Premierul Victor Ponta l-a felicitat sambata pe tenismanul Horia Tecau pentru victoria obtinuta in turneul de la Wimbledon.

Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a turnelului de la Wimbledon. Tecau, al doilea roman campion la Wimbledon, dupa Ilie Nastase

Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, proba de dublu la Wimbledon, anunta Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, a invins, in finala turneului, cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia), favorit 13, cu scorul de 7-6 5), 6-4, 6-4. Horia Tecau devine al doilea roman, dupa Ilie Nastase, campion la Wimbledon.

Horia Tecau: Am avut ceva emotii, sunt foarte fericit. Au fost doua saptamani extraordinare

Tenismanul Horia Tecau a declarat, sambata, dupa ce a castigat proba de dublu la Wimbledon alaturi de Jean-Julien Rojer, ca este foarte fericit si a mentionat ca dimineata a avut ceva emotii, avand in vedere faptul ca a jucat anterior trei finale la turneul londonez si le-a pierdut. Perechea Horia Tecau - Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, proba de dublu la Wimbledon. Horia Tecau a devenit al doilea roman, dupa Ilie Nastase, campion la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )