Libnet.ro
UNICEF

11:01

Mesajul lui Iohannis, la 100 de ani de la comemorarea genocidului armean

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Iohannis, la 100 de ani de la comemorarea genocidului armean

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri, cu prilejul comemorarii a 100 de ani de la tragedia istorica a armenilor, prin care a subliniat necesitatea comemorarii si constientizarii dramei prin care a trecut poporul armean reprezinta, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Victimele genocidului armean, canonizate de Biserica Armeana

Biserica Armeana i-a canonizat pe cei 1,5 milioane de armeni masacrati de fortele otomane in urma cu 100 de ani, relateaza Deutsche Welle, conform Mediafax.

VIDEO Armenia comemoreaza 100 de ani de la genocidul din 1915. Cele 1,5 milioane de victime au fost canonizate

Vineri, armenii comemoreaza 100 de ani de la genocidul comis in 1915 de turcii otomani, cel mai negru episod din istoria tarii. Biserica Armeana i-a canonizat joi pe cei 1,5 milioane de armeni, victime ale genocidului de acum 100 de ani, in pofida criticilor Turciei care respinge termenul genocid. Sute de mii de oameni sunt asteptati vineri la Eerevan pentru o ceremonie comemorativa la Memorialul victimelor genocidului armean. Intre oaspeti vor fi inclusiv presedintii rus Vladimir Putin si francez Francois Hollande.

Mesajul lui Iohannis pentru tineri, intr-o postare pe pagina de Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat tinerilor insotit de o fotografie in care apare impreuna cu sotia sa si un grup de elevi. Tinerii sunt cei care vor sa sch.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )