Libnet.ro
UNICEF

10:46

Mesajul lui John Kerry de Ziua Nationala: SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui John Kerry de Ziua Nationala: SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania

SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania si ne dorim ca acest parteneriat sa fie si mai puternic in anii care urmeaza, se arata in mesajul adresat vineri seara Romaniei de Departamentul de Stat al SUA, cu ocazia Zilei Nationale de 1 decembrie. continuă pe Hotnews

John Kerry: SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania

SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania si ne dorim ca acest parteneriat sa fie si mai puternic in anii care urmeaza, se arata in mesajul adresat vineri seara Romaniei de Departamentul de Stat al SUA, cu ocazia Zilei Nationale de 1 decembrie.

John Kerry : SUA sunt mandre sa aiba un prieten si un aliat ca Romania.

John Kerry, secretarul de Stat al Statelor Unite, transmite felicitari poporului roman, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, celebrata pe 1 decembrie. In numele presedintelui Obama si al poporului Statelor Unite, transmit cele mai bune urari tuturor romanilor cu ocazia Zilei Unirii, pe 1 decembrie, a declarat John Kerry, conform unui comunicat postat pe site-ul Departamentului de Stat al SUA. Anul acesta, Statele Unite si .

INTERVIU Ambasadorul Republicii Moldova in SUA: Vizita lui John Kerry la Chisinau va transmite un mesaj puternic pe plan regional

Pe 4 decembrie, seful diplomatiei americane, John Kerry, va efectua o vizita la Chisinau, unde va discuta despre o eventuala integrare in UE a Moldovei, dupa cum a precizat, miercuri, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Jennifer Psaki. Ambasadorul Republicii Moldova in SUA, Igor Munteanu, explica, intr-un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, care este miza acestei vizite pe plan intern, dar si regional.

UPDATE John Kerry vine la Chisinau, saptamana viitoare. Iurie Leanca: Vizita semnifica sprijinul SUA pentru evolutiile democratice din Republica Moldova

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include vizite la Bruxelles, in Israel si Ramallah Cisiordania), anuntaDepartamentul de Stat al SUA.

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite, conform Mediafax. La Chisinau, Kerry se va intalni cu lideri ai Republicii Moldova, pentru discutii pe teme bilaterale. Vizita intervine in contextul in care Republica Moldova urmeaza sa semneze zilele urmatoare, la Vilnius, acorduri de asociere cu Uniunea .

John Kerry: Suntem mandri sa avem un prieten apropiat si un aliat precum Romania

John Kerry, secretarul de Stat al Statelor Unite, transmite felicitari poporului roman, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, celebrata pe 1.

Secretarul de Stat american John Kerry va efectua o vizita oficiala in R. Moldova la inceputul lunii decembrie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de .

John Kerry, vizita oficiala in Republica Moldova in decembrie

Secretarul american de stat, John Kerry, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova, la inceputul lunii decembrie, a declarat purtatorul de cuvant al departamentului, Jennifer Psaki, citata de AFP.

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova la inceputul lunii decembrie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite.

Romanii spun ca sunt patrioti: cati arboreaza steagul Romaniei de Ziua Nationala

Majoritratea romanilor se declara patrioti si considera ca 1 decembrie este data potrivita pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe care, spun ei, o sarbatoresc alaturi de cei apropiati - familie si prieteni -, arata un sondaj IRES, conform.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )