Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mesajul presedintelui Iohannis, dupa anuntul retragerii din viata publica a Regelui Mihai

România Liberă România Liberă,
Mesajul presedintelui Iohannis, dupa anuntul retragerii din viata publica a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la vestea retragerii din viata publica a Regelui Mihai printr-un anunt postat pe contul sau de Facebook: Am primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai. imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile si imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor acelasi reper deosebit de speranta si solidaritate. Este important ca, mai ales in aceste clipe grele, sa nu uitam exemplul vrednic de curaj si daruire pus in slujba natiunii de catre Majestatea Sa Regele inca din 1927. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui.

Reactia Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei la retragerea Regelui Mihai din viata publica

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) anunta, intr-un comunicat remis Agerpres, ca a luat act cu regret de decizia Regelui Mihai I de a se retrage din viata publica, iar membrii sai se roaga pentru insanatosirea Majestatii Sale.

Regele Mihai se retrage din viata publica

Regele Mihai se retrage din viata publica, conform unui anunt facut marti de Consiliul Regal. Principesa Margareta va prelua indatoririle Regelui, devenind, astfel, Custodele Coroanei.

Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. , pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata.

Bancul zilei: Tacerea si concendiile presedintelui Iohannis/ Romania concediului bine facut!

Un procuror DNA se lauda, cu toate ca e considerat de colegi putin dus, ca detine o inregistrare in care Iohannis vorbeste. Culmea rabdarii: Sa asculti un discurs al lui Florin Piersic si sa-l traduca Klaus Iohannis. Care este noul slogan al lui Iohannis? Romania concediului bine facut. vezi mai multe in continut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )