Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. , pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata. continuă pe Wall-Street Ro

Regele Mihai se retrage din viata publica

Regele Mihai se retrage din viata publica, conform unui anunt facut marti de Consiliul Regal. Principesa Margareta va prelua indatoririle Regelui, devenind, astfel, Custodele Coroanei.

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult.

Regele Mihai se retrage din viata publica. Suveranul a fost diagnosticat cu leucemie cronica si cancer metastazat

Regele Mihai se retrage din viata publica. Suveranul este grav bolnav

Reactia Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei la retragerea Regelui Mihai din viata publica

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) anunta, intr-un comunicat remis Agerpres, ca a luat act cu regret de decizia Regelui Mihai I de a se retrage din viata publica, iar membrii sai se roaga pentru insanatosirea Majestatii Sale.

Mesajul presedintelui Iohannis, dupa anuntul retragerii din viata publica a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la vestea retragerii din viata publica a Regelui Mihai printr-un anunt postat pe contul sau de Facebook: Am primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai. imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile si imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor acelasi reper deosebit de speranta si solidaritate. Este important ca, mai ales in aceste clipe grele, sa nu uitam exemplul vrednic de curaj si daruire pus in slujba natiunii de catre Majestatea Sa Regele inca din 1927.

Istorici ieseni despre anuntul ca Regele Mihai se retrage: Decizia aceasta este o retragere oficiala care materializeaza actiunile din ultimii ani

Profesorii ieseni din cadrul Facultatii de Istorie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza considera ca retragerea Regelui Mihai I al Romaniei din viata publica este un act de normalitate, avand in vedere varsta onorabila a Majestatii Sale.

Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid. Cum se manifesta cumplita forma de cancer

Casa Regala a anuntat, joi, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, fiind grav bolnav. Conform comunicatului oficial, Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid si de lucemie cronica si chiar a fost.

Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta

Regele Mihai 94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica, a anuntat astazi Consiliul Regal, reunit in Elvetia. Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. ) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei, transmite secretariatul Casei Regale.

Regalistii spera intr-o minune care l-ar putea salva pe Regele Mihai: Vestea este socanta pentru toata lumea. Nu avem decat solutia rugaciunii catre Dumnezeu

Anuntul facut miercuri, 2 martie, de Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, a luat prin surprinde monarhistii din judetul Mehedinti, care se arata extrem de mahniti si ingrijorati pentru starea de sanatate a regelui Mihai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )