Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: incepem un an in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate (VIDEO)

B1 B1,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: incepem un an in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis mesajul de Anul Nou pentru romani. Seful statului a vorbit despre un an in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate si i-a. continuă pe B1

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: incepem un an in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis mesajul de Anul Nou pentru romani. Seful statului a vorbit despre un an in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate si i-a.

UPDATE Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, a confirmat luni purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran.

Mihai Razvan Ungureanu, consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu ar fi fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, transmit sursele din presa ce citeaza surse din Administratia Prezidentiala.

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Administratia Prezidentiala.

Mihai Razvan Ungureanu numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu foto) a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, au declarat pentru Mediafax surse din Administratia Prezidentiala.

SURSE: Mihai Razvan Ungureanu, numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe Mihai Razvan Ungureanu in functia de consilier personal, conform unor surse citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, functia lui Mihai Razvan Ungureanu in cadrul.

Principele Radu: Klaus Iohannis este primul presedinte care a deschis intai poarta Palatului Elisabeta inainte de orice alti pasi institutionali

Principele Radu a apreciat, intr-un interviu, faptul ca presedintele Klaus Iohannis este primul care, inainte de orice alti pasi institutionali, a deschis intai poarta Palatului Elisabeta, informeaza Digi24.

Mesajul lui Klaus Iohannis la 67 de ani de la abdicarea Regelui Mihai: Sa ne indreptam gandul catre Rege, care ramane un model de demnitate si daruire

Presedintele Kalus Iohannis a tramis marti un mesaj cu ocazia implinirii a 67 de ani de la abdicarea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Seful statului a subliniat ca regele Mihai este privit si astazi.

Surse: Mihai Razvan Ungureanu, numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Aceasta functie nu va fi retibuita, fiind una onorifica. Potrivit acelorasi surse,.

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Aceasta functie nu va fi retibuita, fiind una onorifica. Informatia a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )