Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mesajul presedintelui SUA, Donald Trump, pentru cancelarul Angela Merkel cu ocazia alegerilor din Germania

România Liberă România Liberă,
Mesajul presedintelui SUA, Donald Trump, pentru cancelarul Angela Merkel cu ocazia alegerilor din Germania

Presedintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a-I transmite acesteia un mesaj cu ocazia alegerilor parlamentare de duminica, relateaza DPA. continuă pe România Liberă

Alegerile din Germania. Donald Trump a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i ura Germaniei alegeri incununate de succes

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sunat-o vineri pe Angela Merkel, actualul cancelar federal german, pentru a-i ura Germaniei succes la alegerile federale legislative ce vor avea loc duminica, relateaza DPA.

Presedintele Iohannis si sotia sa au participat la receptia oferita de Donald Trump demnitarilor prezenti la Adunarea Generala ONU

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, impreuna cu sotia sa, s-au aflat printre invitatii presedintelui SUA, Donald Trump, la receptia oferita pentru sefii de delegatii la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.

Donald Trump ironizeaza decizia Facebook de a-si revizui regulile pentru reclamele politice, in contextul anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a comentat ironic, vineri, decizia Facebook de a-si revizui regulile privind reclamele politice platite, pe fondul investigatiilor privind presupusa interferenta rusa in alegerile din SUA, relateaza Reuters.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump cere o investigatie, dupa ce ar fi fost interceptat de Guvern

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, solicita Departamentului de Justitie american sa investigheze dezvaluirea CNN conform careia ar fi fost supravegheat in baza unor ordine secrete ale Justitiei.

VIDEO Tensiuni in crestere intre Iran si America: Teheranul il sfideaza pe Donald Trump si anunta efectuarea cu succes a unui test balistic

Administratia islamista de la Teheran a anuntat sambata testarea unei rachete cu raza medie de actiune, sfidandu-l pe presedintele SUA, Donald Trump, care a criticat dur programul balistic iranian, relateaza BBC News online.

Gerard Depardieu: Epidemia de SIDA din 1980 a fost provocata de SUA. Ce spune despre Donald Trump si Putin si de ce acuza justitia franceza ca i-a ucis fiul

Actorul francez Gerard Depardieu a facut in cadrul unui interviu o serie de declaratii conspirationiste, l-a comparat pe Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong-un si a vorbit despre celebra sa prietenie cu presedintele rus Vladimir Putin. in plus, actorul acuza justitia franceza ca i-a ucis fiul.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, o noua intalnire cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie de la receptia organizata de omologul sau american, Donald Trump, marti seara.

Iranul ameninta SUA cu actiuni dureroase, dupa ce Donald Trump a acuzat regimul islamist de la Teheran ca sustine terorismul

Iranul ameninta Statele Unite cu reactii dureroase, dupa discursul rostit de presedintele Donald Trump la reuniunea Adunarii Generale ONU, avertizeaza Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revolutiei iraniene.

VIDEO Donald Trump, ironizat dupa ce a laudat la ONU un stat african care nu exista

Un elogiu adus de Donald Trump miercuri, de la tribuna ONU, unui stat din Africa pronuntat gresit de doua ori a starnit o furtuna de reactii pe internet, multi dintre internauti ironizand pe seama ignorantei presedintelui american.

Ministrul de Externe al Coreii de Nord compara avertismentele lui Donald Trump cu un latrat de caine

Ri Yong Ho, ministrul de Externe al regimului comunist de la Phenian, a calificat discursul de la ONU al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, drept un latrat de caine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )