Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce meserie are sotul Iulianei Tudor de la TVR. Ia mai multi bani decat prezentatoarea de la Televiziunea Publica

Playtech Playtech,
Ce meserie are sotul Iulianei Tudor de la TVR. Ia mai multi bani decat prezentatoarea de la Televiziunea Publica

Toata lumea o cunoaste pe Iuliana Tudor ca fiind vedeta simbol a postului national de televiziune, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan, barbatul cu care prezentatoarea de la TVR este impreuna de doua decenii este patronul unei firme care ii aduce un profit mult mai mare decat al prezentatoarei. Sotul Iulianei . continuă pe Playtech

Ce meserie are, de fapt, Mihai Gadea. Ce facea pana sa ajunga director Antena 3

Mihai Gadea a devenit cunoscut la nivelul intregii tari dupa ce s-a angajat la Antena 3. Astazi este directorul postului de televiziune si prezinta emisiunea Sinteza Zilei, dar inainte sa isi faca intrarea in jurnalism tinea predici in bisericile adventiste. Mihai Gadea a studiat Teologia Adventista si a predicat in biserici inainte de a fi .

Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Un proiect de legislativ care a fost pus in dezbatere in Senat, prevede pensii marite incepand din anul 2020. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani sunt cei care au detinut functii de militari, politisti sau functionari publici cu statut special. Pensiile vor creste de la 1 ianuarie, insa nu pentru toti romanii. Cu .

S-a decis! Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie 2018, de exemplu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )