Libnet.ro
UNICEF

18:30

METEO 30 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa

Antena3 Antena3,
METEO 30 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara local in vestul si in sud-vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va. continuă pe Antena3

METEO 28 AUGUST. Vremea continua sa fie calduroasa

Vremea calduroasa va persista, iar in orele amiezii in Campia Romana si in Campia de Vest local va fi caniculara, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU).

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Prognoza meteo pentru vineri,30august. Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara local in vestul si in sud-vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat, iar.

METEO 27 AUGUST. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Mare atentie!

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in orele amiezii local in sudul tarii si izolat in rest, iar disconfortul termic se va mentine ridicat cu precadere in vest, sud si.

METEO 29 AUGUST. Canciula se va instala la orele amiezii in unele zone ale tarii

Vremea se va mentine calduroasa, iar in orele amiezii local va fi caniculara in sudul si izolat in vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat.

HOROSCOP 30 AUGUST. Una dintre zodii este in fata unui nou inceput

Horoscop 30 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 30 august. Horoscop Berbec Esti invitat sa te alaturi unui proiect colectiv, dar nu ai prea multa tragere de inima catre.

Sarbatoare mare vineri, 30 august. Cui trebuie sa-i spui La multi ani in aceasta zi

Marti, 30 august, este pomenit in calendarul crestin ortodox Sfantul Ierarh Alexandru, patriarhul Constantinopolului, intre anii 314 si 337. Sfantul Alexandru a dus o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )