Libnet.ro
UNICEF

21:30

METEO Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Ceata persista si sambata in Romania, astfel ca meteorologii au emis avertizari de Cod galben valabile pentru trei judete. Din cauza fenomenelor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 20 de judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 15 judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 15 judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 20 de judete. Alte trei judete sunt sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, Cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

UPDATE Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 11 judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

UPDATE Cod galben de ceata valabil pentru mai multe judete din tara

Ceata persista si sambata in Romania, astfel ca meteorologii au emis avertizari de cod galben valabile pentru mai multe judete. Din cauza fenomenelor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in Bucuresti si 16 judete, inclusiv pe A1, A2 si A3

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 23. 00, ce vizeaza 16 judete si Capitala, precum si drumurile nationale si europene aferente.

METEO Sapte judete sub cod galben de ceata. Cum va fi vremea la sfarsitul saptamanii

O noua avertizare de cod galben de ceata a fost emisa vineri de meteorologi si este valabila pentru sapte judete. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri. Si in ultimele zile ale acestei saptamani va fi ceata in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

METEO Sapte judete, sub cod galben de ceata. Judetul Caras-Severin si zona de munte, sub avertizare de vant. Cum va fi vremea la sfarsitul saptamanii

O noua avertizare de cod galben de ceata a fost emisa vineri de meteorologi si este valabila pentru sapte judete. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, judetul Caras Severin si zona de munte se afla sub avertizare de vant. Si in ultimele zile ale acestei saptamani va fi ceata in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Avertizare cod galben de ceata pentru judetele Bacau, Vrancea si Vaslui

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru trei judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Sub incidenta codului intra judetele Bacau, Vrancea si.

Cod galben de ceata in mai multe judete. Trafic ingreunat din cauza vizibilitatii scazute

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting cod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe judete din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )