Libnet.ro
UNICEF

22:16

Avertizare cod galben de ceata pentru judetele Bacau, Vrancea si Vaslui

B1 B1,
Avertizare cod galben de ceata pentru judetele Bacau, Vrancea si Vaslui

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru trei judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Sub incidenta codului intra judetele Bacau, Vrancea si. continuă pe B1

Avertizare cod galben de ceata pentru Capitala si alte 24 judete

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ceata pentru Capitala si alte 24 de judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 09:00 si.

Avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti dimineata, o avertizare cod galbend e ceata pentru mai multe judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intrat in vigoare la ora 10:0.

Avertizare cod galben de ceata: Sunt vizate 15 judete si Capitala

Meteorologii au emis, marti, un nou cod galben de ceata ce vizeaza Bucurestiul si alte 15 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 12:00.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 20 de judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 15 judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 15 judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

UPDATE Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 11 judete. Alte trei judete se afla sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si 20 de judete. Alte trei judete sunt sub avertizare de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, Cod galben de vant si de ceata. Astfel, Bucurestiul si 20 de judete din tara se afla sub avertizare de ceata, iar trei judete sunt sub avertizare de vant.

Cod galben de ceata si vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara, unde vizibilitatea va fi redusa sub 200 metri, izolat sub 50 metri, iar izolat se va produce chiciura.

Cod galben de ceata in Bucuresti si 16 judete, inclusiv pe A1, A2 si A3

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 23. 00, ce vizeaza 16 judete si Capitala, precum si drumurile nationale si europene aferente.

COD GALBEN DE CEATA in Bucuresti si 16 judete.

Capitala si 16 judete din sudul si estul tarii sunt, pana miercuri noapte, sub avertizare cod galben de ceata, pe mai multe drumuri nationale si pe autostrazile A1 si A2 vizibilitatea fiind intre 200 si 50 de metri, iar pe autostrada A3, sub 30 de metri. Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare nowcasting cod galben de ceata pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Buzau, Braila, Dolj, Mehedinti, Bacau, Vrancea, Galati, .

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )