Libnet.ro
UNICEF

14:30

Meteo. Un vortex polar loveste Romania. Se stie cand vine iarna. Va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Playtech Playtech,
Meteo. Un vortex polar loveste Romania. Se stie cand vine iarna. Va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Un vortex polar va lovi din plin toate regiunile din Romania. Din pacate, avertismentele specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie nu sunt deloc bune. Dupa ce ca iarna va veni mult mai devreme decat era asteptata, va fi si cea mai grea din ultimii 30 de ani. Un vortex polar loveste Romania Specialistii de . continuă pe Playtech

Turnurile de telefonie mobila pot prezice cand vine ploaia

Turnurile de telefonie mobila pot prezice cand vine ploaia, spun expertii din industria telecom, ceea ce inseamna ca pentru fermierii din tarile in curs de dezvoltare precum India si Sri Lanka ar reprezenta un ajutor, scrie Reuters.

Prognoza meteo: Ploi puternice lovesc Romania. Cat scad temperaturile si in ce regiuni se anunta prapad

Vreme deosebit de calda se anunta si duminica, 20 octombrie. Ne mai bucuram cateva zile de maxime de 28 de grade pentru ca de la sfarsitul lunii vremea se schimba. Ploile lovesc Romania, iar temperaturile vor scadea.

Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al INFP, despre greseala care se face in Romania atunci cand se construieste un bloc

Seismologul Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului, a dezvaluit ce greseala mare se face in Bucuresti atunci cand se construieste un bloc. Gheorghe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )