Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metrorex cumpara noi trenuri, pentru Magistrala 5 de metrou

Antena3 Antena3,
Metrorex cumpara noi trenuri, pentru Magistrala 5 de metrou

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, anunta compania intr-un comunicat de presa. Dupa verificarea si validarea de catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice . continuă pe Antena3

Metrorex va cumpara 13 trenuri noi pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei. Valoarea estimata: 110 milioane de euro

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5 din Drumul Taberei. Licitatia a fost publicata publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) si prevede o suma estimata de circa 520 de milioane de lei circa 110 milioane euro) pentru 13 trenuri. Contractul va fi atribuit dupa cel mai bun calitate-pret si are data limita pentru depunerea ofertelor 20 mai. Optional, prin aceasta procedura, Metrorex isi rezerva dreptul de a contracta inca maximum 17 trenuri de acelasi tip, caz in care toate cele 30 de trenuri noi vor avea o valoare estimata de circa 1,2 miliarde de lei.

Business report: Furnizorii de energie au fost obligati sa trimita scrisori celor noua milioane de clienti casnici, cu beneficiile preturilor reglementate de stat; Metrorex cumpara trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Iancului; Deficit romanesc d

Companiile straine au profitabilitate la jumatate fata de companiile cu capital autohton. La productivitate raportul este invers. 2017 a fost un an. INS: Investitiile in lucrari de constructii noi au depasit 36 miliarde lei, in 2018. Volumul lucrarilor de constructii, ca.

Apple lanseaza propriul serviciu de filme online. Noi rivali pentru Netflix si Amazon

Gigantul american Applelanseaza azipropriul serviciu de filme online, care se doreste un rival pentru Netflix. Alaturi de acesta,Apple va lansa si un serviciu similar pentru stiri. Apple a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )