Libnet.ro
UNICEF

05:30

Metrorex prelungeste programul de lucru, duminica, pentru cei care vor participa la meciul Dinamo - Steaua

B1 B1,
Metrorex prelungeste programul de lucru, duminica, pentru cei care vor participa la meciul Dinamo - Steaua

Metrorex a luat decizia sa prelungeasca programul de duminica, cu o ora si jumatate, pentru a le permite accesul la transportul subteran si celor care vor asista la partida Dinamo -Steaua, de pe Arena. continuă pe B1

Noi functii YouTube pentru cei care posteaza continut

Un nou set de functii Youtube dovedeste ca popularitatea incredibila de care dau dovada unele canale nu mai este o conditie sine qua non pentru a avea acces la unele optiuni. Printr-o noua postare pe blogul YouTube Creator, gigantul aduce la cunostinta creatorilor de continut cateva functii avansate care nu mai sunt disponibile doar companiilor mari sau utilizatorilor cu milioane de abonati. Printre cele mai importante elemente din aceasta categorie se numara ideea de Live Stream, care permite tuturor celor [].

Derby Dinamo - Steaua: Programul la metrou va fi prelungit duminica.

Metroul va circula dupa un program prelungit cu o ora si jumatate, duminica, pentru cei care vor asista la meciul Dinamo - Steaua, ce va avea loc pe Arena Nationala din Capitala, informeaza Metrorex, potrivit Mediafax. Trenurile de metrou vor circula duminica dupa un program prelungit cu o ora si jumatate, la un interval de aproximativ 10 - 12 minute. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00. 30 a zilei de 12 august pe liniile M1 Dristor - Pantelimon), .

Scrisoarea de intentie catre FMI: Cei care dau in chirie un imobil, obligati sa contribuie la asigurarea de sanatate

Incredibil, dar cat se poate de adevarat. Contributia la asigurarile de sanatate ajunge sa fie platita si in cazul celor care dau in chirie un imobil. Si nu ar fi singurul lucru punct din scrisoarea de la.

Spania vrea sa-i taxeze pe cei care isi genereaza singuri energia verde

Legiuitorii spanioli doresc sa taxeze consumatori: de electricitate care isi produc propria energie regenerabila.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )