Libnet.ro
UNICEF

21:15

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

România Liberă România Liberă,
Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami. continuă pe România Liberă

Miami 2015. Simona Halep a trecut de Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1, dupa un meci intrerupt de ploaie. Cine urmeaza

Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, vineri, de la ora 17. 00, in turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, acolo unde o va intalni pe Nicole Vaidisova. Este primul pas pentru Simona spre o mult dorita semifinala cu Serena Williams.

Miami 2015: Simona Halep o poate depasi pe Sarapova. Cum va redeveni numarul 2 mondial, dupa eliminarea rusoaicei

Turneul Miami 2015 este unul care ar putea produce o mutare importanta in ierarhia mondiala. Simona Halep, cap de serie numarul 3, va urca pe locul al doilea la finalul turneului de la Miami, daca va deveni campioana, asta dupa ce Sarapova a fost eliminata prematur.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Nicole Vaidisova

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al treilea al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva ceha Nicole Vaidisova, locul 328 WTA, beneficiara unui wild card, si s-a calificat in turul al treilea al turneului din.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul de la Miami, unde a invins-o in turul 2 la primul sau meci pe cehoaica Nicole Vaidisova, jucatoare revenita in circuit dupa o pauza de mai multi ani.

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul este oprit de ploaie

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova (17:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

Miami 2015: Niculescu, Halep si alti patru romani joaca sambata seara. Programul zilei a sasea a turneului

Programul zilei de sambata de la Miami a fost dat peste cap, in urma reprogramarii meciurilor de vineri, anulate din cauza ploii. Nu mai putin de 6 romani vor evolua, in cea de a sasea zi a turneului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )