Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul de la Miami, unde a invins-o in turul 2 la primul sau meci pe cehoaica Nicole Vaidisova, jucatoare revenita in circuit dupa o pauza de mai multi ani. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Nicole Vaidisova

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al treilea al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami, dupa ce-a invins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova, o jucatoare care a revenit recent in turneele WTA, dar care la un moment dat se anunta drept una dintre sperantele tenisului mondial.

O noua adversara la prima vedere pentru Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a calificat, vineri, in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, si stie deja cu cine va juca pentru un loc in optimile de finala.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea!

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

Simona Halep, dupa meciul cu Vaidisova: A fost greu, nu sunt adaptata 100%

Simona Halep, cap de serie 3, a spus ca inca nu este adaptata complet la turneul de la Miami. Ea s-a calificat in turul al treilea al competitiei, dupa ce a trecut de Nicole Vaidisova.

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand.

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )