Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva ceha Nicole Vaidisova, locul 328 WTA, beneficiara unui wild card, si s-a calificat in turul al treilea al turneului din. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Nicole Vaidisova

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al treilea al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami Open. Nici macar ploaia n-a oprit-o

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul de la Miami, unde a invins-o in turul 2 la primul sau meci pe cehoaica Nicole Vaidisova, jucatoare revenita in circuit dupa o pauza de mai multi ani.

Simona Halep, dupa meciul cu Vaidisova: A fost greu, nu sunt adaptata 100%

Simona Halep, cap de serie 3, a spus ca inca nu este adaptata complet la turneul de la Miami. Ea s-a calificat in turul al treilea al competitiei, dupa ce a trecut de Nicole Vaidisova.

11 la rand! Mici emotii in setul doi, dar Simona Halep si-a egalat recordul de victorii consecutive

La 5 zile dupa titlul de la Indian Wells, Simona a revenit pe teren, debutand cu o noua victorie in al doilea turneu Mandatory al anului: 6-4, 2-6, 6-1 contra lui Nicole Vaidisova si s-a calificat in turul al treilea la Miami. Este a 11-a victorie consecutiva a Simonei si a 20-a a anului in circuitul WTA.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami, dupa ce-a invins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova, o jucatoare care a revenit recent in turneele WTA, dar care la un moment dat se anunta drept una dintre sperantele tenisului mondial.

O noua adversara la prima vedere pentru Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a calificat, vineri, in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, si stie deja cu cine va juca pentru un loc in optimile de finala.

Simona Halep la Miami: ce o ingrijoreaza inaintea meciului din turul III si ce si-a propus pentru duelul cu Giorgi

Simona Halep a trecut, in turul II, de o adeversara cu care nu se mai intalnise in circuitul WTA, iar la final a admis ca acest amanunt i-a ingreunat meciul decis in trei seturi. Constanteanca de 23 de ani n-a jucat nici cu Camila Giorgi pana acum, insa nu aceasta e principala ei grija.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep eliminate in primul tur al probei de dublu, la Miami Open

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Simona Halep au fost eliminate, sambata, in primul tur al probei de dublu feminin la Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de.

Miami 2015: Simona Halep, laudata de trei mari rivale. Toate se tem de ea

Simona Halep va incepe turneul de la Miami 2015 ca lider al cursei spre Turneul Campioanelor. Romanca este vazuta drept una dintre marile favorite ale turneului chiar si de catre marile sale rivale, mai ales dupa succesul sau de la Indian Wells.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )