Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mi-ar placea ca guvernul Grindeanu sa aiba mai mult curaj in fata multinationalelor (II)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mi-ar placea ca guvernul Grindeanu sa aiba mai mult curaj in fata multinationalelor (II)

Reporter: Care va fi efectul liberalizarii pietei gazelor asupra consumatorilor? Remus Borza: Nu exista niciun motiv pentru cresterea pretului gazelor la populatie, in conditiile in care obligam pe toata lumea sa-si oferteze intreaga productie de gaze nediscriminatoriu si transparent pe o platforma publica, administrata de OPCOM sau de Bursa de Marfuri. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in Uniunea Europeana.

Noua numire in Guvernul Grindeanu

O boua numire in Guvernul Grindeanu. Daniel Robert Marin a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne MAI) printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost.

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

Apple cumpara obligatiuni corporative mai mult decat unele dintre cele mai mari fonduri de investitii

Apple a investit 148 de miliarde de dolari, din rezervele de numerar record de 257 de miliarde de dolari, in obligatiuni corporative, potrivit datelor publicate de companie, suma cu care ar fi putut cumpara integral activele celui mai mare fond de investitii in instrumente cu venituri fixe, Vanguard Total Bond Market Index Fund, care se ridica la 145 de miliarde de dolari, transmite Bloomberg, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )