Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mic indreptar privind cele mai frecvente greseli de limba. Dificultati gramaticale (III)

Adevărul Adevărul,
Mic indreptar privind cele mai frecvente greseli de limba. Dificultati gramaticale (III)

Nu trebuie sa fii lingvist ca sa-ti dai seama ca limba romana s-a uratit sau, mai bine zis, este uratita, simplificata, traumatizata de unii vorbitori fara carte si fara bun simt. Nici limba scrisa nu da totdeauna semne de inteligenta si corectitudine. Ce-i mai grav este faptul ca nici limba oamenilor asa-zis culti nu este totdeauna armonioasa, corecta, frumoasa, scria Eugen Simion in prefata noului DOOM. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Salaj: aventura pe doua roti care te duce prin cele mai spectaculoase locuri din judet

Un traseu de bicicleta care sa treaca prin cateva dintre cele mai reprezentative obiective turistice din judet. Este posibil, in Salaj, daca va alocati doua zile pentru acest lucru.

Cele mai puternice armate din lume in 2015

Puterea unei armate nu este dictata doar de numarul de tancuri si lansatoare de rachete. Cele mai puternice armate din lume depind de pregatirea trupelor, de resursele naturale pe care se pot baza in eventualitatea izbucnirii unui conflict si de infrastructura tarii respective. Topul cu cele mai puternice armate din lume s-a schimbat in 2015, in contextul in care bugetele militare au crescut considerabil.

Cele mai bune fotografii realizate cu telefonul [FOTO]

Daca ti-ai spus ca nu poti face fotografii bune decat cu o camera foto foarte buna, avem cele mai bune 20 de imagini care sa te contrazica. Acestea au fost alesein cadrul competitieiSony World Photography Awards. La inceputul anului, World Photography Organisation a anuntat ca lanseaza o competitie dedicata fotografilor care pot surprinde momente inedite [].

Topul alimentelor cu cele mai multe pesticide

In urma unui studiu realizat in Statele Unite ale Americii, oamenii de stiinta au realizat un top al alimentelor cu cele mai multe pesticide. Iata care sunt acestea!.

Deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii nostri

Deciziile autoritatilor romane sunt cele cele mai bune pentru tara noastra si partenerii sai, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, ieri seara, ca raspuns la o pozitie exprimata de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

Cele mai ciudate recorduri sexuale

Cele mai ciudate recorduri sexuale includ cea mai lunga ejaculare, cel mai puternic vagin, dar si partida de sex cu cei mai multi barbati.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj. Istorie, natura si sport

La lansarea cartii 100 de excursii cu bicicleta in jurul Clujului, autorul cartii a fost intrebat: Care e traseul sau favorit? Radu Mititean, presedintele Clubului de Cicloturism Napoca, a sustinut ca este foarte greu de ales. Va prezetam totusi trei dintre cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj care merita toata atentia atat a incepatorilor, cat si a celor avansati.

Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune

Guvernul este foarte constient ca deciziile sale sunt cele mai bune pentru Romania si parteneri, spune premierul Ponta ca reactie la avertismentul MAE rus, care a transmis, dupa ce Executivul a aprobat proiectul.

Cele mai des intalnite 10 motive de divort

Atunci cand pornesti pe drumul casniciei, te gandesti ca veti fi impreuna pana cand moartea va va desparti. Din pacate, sau din fericire in unele cazuri, mariajele se destrama. Iata care sunt cele mai des.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta. Unde puteti pedala in aceasta primavara

Acum, cand vremea este din ce in ce mai calda, romanii dornici de miscare pot iesi la plimbare cu bicicleta. Adevarul va prezinta cele mai frumoasee trasee de bicicleta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )