Libnet.ro
UNICEF

13:15

Michael Keaton este doar unul dintre actorii faimosi care l-au jucat pe Batman. Cine se mai afla pe lista

B1 B1,
Michael Keaton este doar unul dintre actorii faimosi care l-au jucat pe Batman. Cine se mai afla pe lista

Supereroul Batman, creat de catre artistul plastic Bob Kane si scenaristul de benzi desenate, Bill Finger, a aparut prima oara pe marile ecrane in anul 1943,intr-o pelicula alb-negru. Ulterior, Omul-Liliac. continuă pe B1

Traiesc pentru scenele de sex cu el!, a spus Jane Fonda despre unul dintre actorii cu care a impartit patul in cateva filme

Jane Fonda si Robert Redford au jucat impreuna in cinci filme. Sunt unul dintre acele cupluri care raman in amintirea noastra pentru totdeauna. Este greu sa le uiti scenele si emotiile.

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

A murit unul dintre doctorii de marca ai Romaniei, creatorul scolii moderne de neurologie

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a pierdut astazi unul dintre cei .

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro.

A murit unul dintre cei mai cunoscuti basisti din lume

Idolul mai multor generatii de tineri, basistul trupei Bay City Rollers, a murit, la 62 de ani. Cauza decesului este un mister. Familia asteapta raportul medicilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )