Libnet.ro
UNICEF

12:45

Michelle Obama: Numai Hillary Clinton are calitatile pentru a fi presedinte

România Liberă România Liberă,
Michelle Obama: Numai Hillary Clinton are calitatile pentru a fi presedinte

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a tinut luni seara la Philadelphia o vibranta pledoarie in favoarea candidatei democrate Hillary Clinton, subliniind ca numai aceasta are calitatile necesare pentru Casa Alba, transmite AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Michelle Obama, despre candidata democrata Hillary Clinton: Este singura persoana care are intr-adevar calitatile pentru a fi presedinte

Michelle Obama, a tinut luni o pledoarie in favoarea candidatei democrate Hillary Clinton. Prima Doamna a Statelor Unite a mai precizat ca numai Clinton are calitatile necesare pentru Casa Alba, transmite.

Michelle Obama, atac la adresa lui Donald Trump: Limbajul urat al... figurilor publice de la TV nu reprezinta adevaratul spirit al acestei tari

Michelle Obama o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba. Prima doamna a Statelor Unite l-a criticat pe Donald Trump, care ar fi favorit pentru Presedintie, potrivit dcnews. ro. Limbajul.

Alegeri prezidentiale in SUA: Donald Trump conduce in sondaje cu un avans de 3% in confruntarea cu Hillary Clinton

Alegerile din Statele Unite ale Americii au parte de o evolutie surprinzatoare. Donald Trump conduce in fata lui Hillary Clinton, in sondajele pentru Casa Alba ce ii include si pe Gary Johnson 9%) si pe Jill Stein 3%), cu un procent de 44% fata de.

Alegeri SUA 2016. Dezvaluiri WikiLeaks. Echipa de campanie a lui Bernie Sanders intentiona sa ceara un avion privat in schimbul sustinerii lui Hillary Clinton

O nota a echipei de campanie a senatorului de Vermont Bernie Sanders intitulata End Game Sfarsitul partidei, n. red. ) si intocmita la 5 iunie arata ca fostul candidat la obtinerea nominalizarii taberei democrate pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie intentiona sa ceara, in schimbul sustinerii lui Hillary Clinton, un avion privat. Aparatul de zbor ar fi urmat sa fie folosit in scopul mentinerii tonusului miscarii democrate.

A inceput Conventia Partidului Democrat, care o va investi pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale

Conventia Partidului Democrat care trebuie sa o investeasca pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite s-a deschis luni la Philadelphia.

Alegeri SUA 2016. Scandalul e-mailurilor dinamiteaza festivalul incoronarii lui Hillary Clinton

Conventia democrata , care urmeaza sa o numeasca oficial pe Hillary Clinton candidata pentru Casa Alba, s-a deschis, astazi, la Philadelphia nord-estul SUA) intr-o atmosfera de scandal dupa ce presedinta partidului si-a anuntat demisia, comenteaza AFP.

Scandal in Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizata in cursa interna pentru castigarea nominalizarii partidului pentru alegerile prezidentiale

Un scandal a izbucnit in cadrul Partidului Democract din Statele Unite dupa ce au fost facute mai multe dezvaluiri care atesta ca Hillary Clinton a fost avantajata din interiorul partidului sa.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks a facut publice 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, Romania figurand in aceste mesaje

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA, preluata de agerpres. ro. in seria Hillary Clinton Leaks, Romania etse mentionata de 9 ori, fiind prezentata inclusiv vizita premierului Cilos in SUA.

Hillary Clinton l-a ales pe senatorul de Virginia Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte (VIDEO)

Hillary Clinton l-a ales pe senatorul de Virginia Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, informeaza B1 TV. Candidata democrata la prezidentialele americane a facut anuntul pe Twitter. Sunt fericita.

Donald Trump, avans in fata lui Hillary Clinton in sondaje

Miliardarul american Donald Trump a depasit-o pe fostul secretar de stat Hillary Clinton cu 3% in sondajele comandate de postul de televiziune CNN, potrivit stiripesurse. ro. Trump este creditat cu 48% din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )