Libnet.ro
UNICEF

10:30

A inceput Conventia Partidului Democrat, care o va investi pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
A inceput Conventia Partidului Democrat, care o va investi pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale

Conventia Partidului Democrat care trebuie sa o investeasca pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite s-a deschis luni la Philadelphia. continuă pe România Liberă

20.000 de mesaje ale candidatei Hillary Clinton au fost publicate de WikiLeaks, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks a facut publice 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, Romania figurand in aceste mesaje

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA, preluata de agerpres. ro. in seria Hillary Clinton Leaks, Romania etse mentionata de 9 ori, fiind prezentata inclusiv vizita premierului Cilos in SUA.

Alegeri SUA 2016. Conventia Partidului Democrat incepe, luni, la Philadelphia, sub semnul scandalului

La Philadelphia incepe, luni, Conventia Partidului Democrat la care Hillary Clinton 68 de ani) va fi aleasa, oficial, candidata partidului pentru alegerile prezidentiale americane din noiembrie. Contracandidatul republican va fi miliardarul Donald Trump. Vineri, ea si-a anuntat si candidatul din partea democratilor la functia de vicepresedinte, in persoana lui Tim Kaine, senator de Virginia.

WikiLeaks dezvaluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA.

Alegeri SUA 2016. Scandalul e-mailurilor dinamiteaza festivalul incoronarii lui Hillary Clinton

Conventia democrata , care urmeaza sa o numeasca oficial pe Hillary Clinton candidata pentru Casa Alba, s-a deschis, astazi, la Philadelphia nord-estul SUA) intr-o atmosfera de scandal dupa ce presedinta partidului si-a anuntat demisia, comenteaza AFP.

Scandal in Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizata in cursa interna pentru castigarea nominalizarii partidului pentru alegerile prezidentiale

Un scandal a izbucnit in cadrul Partidului Democract din Statele Unite dupa ce au fost facute mai multe dezvaluiri care atesta ca Hillary Clinton a fost avantajata din interiorul partidului sa.

Wikileaks a dat publicitatii aproximativ 20.000 de mailuri din seria Hillary Clinton Leaks: Romania este mentionata in 9 astfel de mesaje

Aproximativ 20. 000 de mailuri si mai mult de 8. 000 de mesaje atasate de la Comitetul National Democrat organul de conducere al Partidului Democrat) au fost date publicitatii de Wikileaks. Aceste noi dezvaluiri.

SUA: Presedinta partidului democrat demisioneaza, dupa ce a fost contestata de Sanders

Presedinta partidului democrat din SUA, Debbie Wasserman Schultz, a anuntat, duminica, ca va demisiona din functie la sfarsitul conventiei de investitura a lui Hillary Clinton, care incepe luni la Philadelphia.

WSJ: Alegeri prezidentiale SUA. Cum vad Hillary Clinton si Donald Trump politicile economice si sociale

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si candidatul republican Donald Trump au perspective opuse in ceea ce priveste politicile comerciale, fiscale, in domeniul educatiei si al gestionarii imigratiei.

Alegeri SUA 2016. WSJ: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, il va alege cel mai probabil pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, relateaza vineri Wall Street Journal, care citeaza surse democrate familiarizate cu acest proces.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )