Libnet.ro
UNICEF

06:30

Microsoft are un nou director: Satya Nadella.

România Liberă România Liberă,
Microsoft are un nou director: Satya Nadella.

Noul director Microsoft este vicepresedintele diviziei cloud si enterprise, Satya Nadella. El il inlocuieste la conducerea companiei pe Steve Ballmer. Nadella este al treilea director executiv al Microsoft, dupa Ballmer si Bill Gates, fondatorul companiei. Inca de saptamana trecuta, s-a speculat ca Nadella va fi noul CEO al Microsoft. De asemenea, exista discutii privind inlocuirea lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei, conform . continuă pe România Liberă

Satya Nadella, noul CEO Microsoft - Industria noastra nu respecta traditia, ci inovatia

Satya Nadella este noul director al Microsoft, care il inlocuieste pe Steve Ballmer. O personalitate mai conservatoare, Nadella a trimis primul mesaj angajatilor cu acest moment.

Satya Nadella, noul CEO al Microsoft

Microsoft l-a numit pe Satya Nadella in functia de director general, o numire care vine in contextul in care gigantul IT se confrunta cu o concurenta puternica pe toate fronturile afacerilor sale, transmite Wall Street Journal.

Microsoft are un nou director

Microsoft, cel mai mare productor de software din lume, are un nou director general. Satya Nadella, cu o vechime de 22 de ani in companie, a condus departamentul de servicii enterprise si cloud al companiei. A devenit.

BRD Sogelease are un nou director general

BRD Sogelease are de la finalul anului trecut un nou director general, Jan Kotik, fost director executiv financiar si operatiuni in cadrul Essox, companie ceha de credite de consum detinuta de grupul Societe Generale, potrivit Mediafax .

Nuclearelectrica are un nou director financiar

Producatorul de electricitate Nuclearelectrica are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie, care a preluat functia pe 1 februarie. Darie este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de.

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Dragos Ion este nou director financiar al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, functie pe care o va ocupa incepand cu luna martie, anunta compania.

Noul director Microsoft: Satya Nadella. Bill Gates nu mai e presedinte, dar are un rol nou in compania pe care a fondat-o

Noul director Microsoft este Satya Nadella. El il inlocuieste la conducerea Microsoft pe Steve Ballmer. Nadella este al treilea director executiv al Microsoft, dupa Ballmer si Bill Gates, fondatorul companiei.

Noul director Microsoft: Satya Nadella. Bill Gates nu mai e presedinte, dar are un rol nou in companie

Satya Nadella este noul director Microsoft. El il inlocuieste la conducerea Microsoft pe Steve Ballmer. Nadella este al treilea director executiv al Microsoft, dupa Ballmer si Bill Gates, fondatorul companiei. Fondatorul primeste un rol de consultant tehnologic.

Noul CEO Microsoft este Satya Nadella.

Este oficial, noul CEO al companiei Microsoft este Satya Nadella, un veteran al segmentului de server si enterprise in aceeasi companie. Cautarea lui Microsoft pentru un nou CEO a luat sfarsit, Satya Nadella fiind cel mai bun candidat pentru acest post, si cel ales in final in cursul acestei saptamani. Acesta ii va lua locul lui Steve Ballmer, permitandu-i acestuia sa se retraga mai devreme. Satya Nadella lucreaza in cadrul companiei de 22 de ani, si este constient de provocarile [].

Noul CEO Microsoft este Satya Nadella

Este oficial, noul CEO Microsoft este Satya Nadella, un veteran al segmentului de server si enterprise in aceeasi companie. Cautarea lui Microsoft pentru un nou CEO a luat sfarsit, Satya Nadella fiind cel mai bun candidat pentru acest post, si cel ales in final in cursul acestei saptamani. Acesta ii va lua locul lui Steve Ballmer, permitandu-i acestuia sa se retraga mai devreme. Satya Nadella lucreaza in cadrul companiei de 22 de ani, si este constient de provocarile care il [].

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )