Libnet.ro
UNICEF

18:00

Microsoft are un nou director

Antena3 Antena3,
Microsoft are un nou director

Microsoft, cel mai mare productor de software din lume, are un nou director general. Satya Nadella, cu o vechime de 22 de ani in companie, a condus departamentul de servicii enterprise si cloud al companiei. A devenit. continuă pe Antena3

Microsoft are un nou director: Satya Nadella.

Noul director Microsoft este vicepresedintele diviziei cloud si enterprise, Satya Nadella. El il inlocuieste la conducerea companiei pe Steve Ballmer. Nadella este al treilea director executiv al Microsoft, dupa Ballmer si Bill Gates, fondatorul companiei. Inca de saptamana trecuta, s-a speculat ca Nadella va fi noul CEO al Microsoft. De asemenea, exista discutii privind inlocuirea lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei, conform .

BRD Sogelease are un nou director general

BRD Sogelease are de la finalul anului trecut un nou director general, Jan Kotik, fost director executiv financiar si operatiuni in cadrul Essox, companie ceha de credite de consum detinuta de grupul Societe Generale, potrivit Mediafax .

Nuclearelectrica are un nou director financiar

Producatorul de electricitate Nuclearelectrica are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie, care a preluat functia pe 1 februarie. Darie este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de.

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Dragos Ion este nou director financiar al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, functie pe care o va ocupa incepand cu luna martie, anunta compania.

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Coca-Cola Hellenic anunta numirea lui Dragos Ion in functia de director financiar pentru Romania si Moldova, incepand cu luna martie, se arata intr-un comunicat de presa.

Nou director financiar la Nuclearelectrica.

Producatorul de electricitate Nuclearelectrica SNN) are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie, care a preluat functia pe 1 februarie, relateaza Mediafax. Darie este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, potrivit unui comunicat al Nuclearelectrica transmis luni Bursei de Valori Bucuresti. Citeste si: Nuclearelectrica da in judecata ANRE pentru ca o obliga de vanda energie populatiei la un pret mai mic Mihai .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )