Libnet.ro
UNICEF

01:05

Microsoft ne-a rezolvat poate cea mai mare problema a comunicarii: Skype traduce conversatiile in timp real

Adevărul Adevărul,
Microsoft ne-a rezolvat poate cea mai mare problema a comunicarii: Skype traduce conversatiile in timp real

Microsoft a cheltuit 8 miliarde de dolari pe Skype si abia acum reuseste sa rezolve o problema de care ne-am lovit cu totii: limba straina a unui interlocutor. continuă pe Adevărul

Actiunile Banca Transilvania, cea mai mare pondere in activul SIF Banat Crisana

Detinerea de 4,52% din Banca Transilvania TLV) avea cea mai mare pondere in activul net al SIF1 Banat Crisana, la finalul trimestrului al treilea, surclasand pachetul de 2,41% din BRD, care cumula 9,39% din activul net, potrivit raportului la noua luni publicat de companie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. FOTO De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu.

FOTOALEGERI PREZIDENTIALE 2014. De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu.

Brasov: Cea mai mare prezenta la vot, la Predeal. La Poiana Brasov, buletinele s-au epuizat la 16.30

In Predeal s-a inregistrat cea mai buna prezenta la vot din judetul Brasov - 36,32%, pana la ora 14. 00, relateaza Agerpres.

Brasov: Cea mai mare prezenta la vot, la Predeal

In Predeal s-a inregistrat cea mai buna prezenta la vot din judetul Brasov - 36,32%, pana la ora 14. 00, relateaza Agerpres.

Dupa alegeri, Statistica va pune in dezbatere publica noua Lege a Demografiei care va corecta lipsa unor surse de date privind populatia. INS va coordona cea mai mare baza de date a tarii care va reuni toate bazele de date aflate in prezent la alte autor

Statisticile privind populatia sunt esentiale privind calculul multor indicatori relevanti pentru economie. A cunoaste cu exactitate populatia rezidenta sau cea ocupata dintr-o tara inseamna a calcula cu mai mare acuratete indicatori ca rata somajului de pilda. Se stie ca INS trebuie sa transmita catre Eurostat anual informatii referitoare la populatia rezidenta a Romaniei, numarul de emigranti si respectiv cel de imigranti. Populatia rezidenta la 1 ianuarie al fiecarui an este cifra luata in considerare pentru determinarea majoritatii calificate de vot in Consiliul European. De asemenea, noua Lege ar putea corecta cativa indicatori locali precum rata somajului, populatia ocupata si cea rezidenta. Pentru cunoscatori, Legea ar putea aduce o mica revolutie in privinta cifrelor reale care tin de statistica populatiei. HotNews a obtinut proiectul acestei Legi si expunerea de motive, pe care le puteti consulta in atasament.

Prezenta la vot pana la ora 13.00: Peste 20,70% la nivel national, 20,73% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Constanta. Cea mai redusa, in Satu Mare

30: Cele mai recente date privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 indica un procent de peste 20,70% la nivel national, fata de 20,96% cat s-a inregistrat la prezidentialele din 2009.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 13:00 20,78% la nivel national, 20,78% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Constanta. Cea mai redusa, in Satu Mare

30: Biroul Electoral Central a anuntat la ora 14:30 cele mai recente estimari privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 13:00. Potrivit.

Prezenta la vot pana la ora 16.00: Aproape 35% la nivel national, 34,7% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Ilfov. Cea mai redusa, in Satu Mare

30: Cele mai recente date privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 indica un procent de aproape 35% la nivel national, fata de 36,19% cat s-a inregistrat la prezidentialele din 2009.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 16:00 35,10% la nivel national, 34,84% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Ilfov. Cea mai redusa, in Covasna

30: Biroul Electoral Central a anuntat la ora 17:30 cele mai recente estimari privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 16:00. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )