Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Chirica: ,,il sustin pe Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Mihai Chirica: ,,il sustin pe Klaus Iohannis

Primarul Mihai Chirica a declarat luni, presei, ca in campania electorala pentru alegerile prezident. continuă pe România Liberă

Primarul Iasului, lovitura pentru PSD, in pragul alegerilor prezidentiale: Sunt Mihai Chirica si il sustin pe Klaus Iohannis

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, amarti, ca il va sustine pe Klaus Iohannis in lupta pentru Palatul Cotroeni. Fostul PSD-ist a spus ca presedintele a tratat orasul si pe cetatenii.

Mihai Chirica anunta ca-l sustine pe Klaus Iohannis la prezidentiale

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca in campania pentru alegerile prezidentiale il sustine pe Klaus Iohannis. Mihai Chirica a explicat ca presedintele a tratat orasul cu respect si ca, din punctul sau de vedere, este cea mai buna optiune, noteaza Mediafax.

Mihai Chirica s-a lepadat de PSD:il sustine pe Iohannis la prezidentiale: E cea mai buna optiune

Primarul Iasului, Mihai Chirica ex-PSD), a declarat marti ca il sustine pe Klaus Iohannis in cursa pentru prezidentiale, motivand ca acesta este singurul care nu a evitat orasul si nu l-a transformat intr-o trambulina pentru voturi. Chirica subliniaza ca Iohannis a tratat Iasul cu respect, cu recunostinta.

Mihai Fifor, mesaj dur pentru Klaus Iohannis dupa tragedia din Dambovita: Prin blocarea interimatelor, nu se pot reforma sisteme vechi si cu probleme de zeci de ani. in acest timp mor oameni

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un val de acuzatii la adresa presedintelui Klaus Iohannis in contextul tragediei din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost rapita si.

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Domnul presedinte, mai este nevoie sa moara oameni ca sa deblocati activitatea Guvernului?

Vicepremierul Mihai Fifor l-a atacat in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis pe care il acuza ca blocheaza activitatea Executivului, care ar fi avut nevoie de mana libera pentru a faceschimbari.

Surse: Luminita Odobescu a jucat la doua capete: i-a spus Vioricai Dancila ca a votat impotriva Codrutei Kovesi, iar lui Klaus Iohannis ca e pro-Kovesi

Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei pe langa UE, i-a transmis premierului Viorica Dancila ca a votat impotriva Laurei Codruta Kovesi in Consiliul UE, asa cum i-a cerut Guvernul, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Pe de alta parte, inainte de vot, Odobescu i-a promis presedintelui Klaus Iohannis, la telefon, ca va fi de partea fostei sefe DNA. Nu e prima data cand Luminita Odobescu e duplicitara.

Klaus Iohannis, la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU: Cand va lua cuvantul in cadrul reuniunii

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la cea de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Seful statului conduce delegatia Romaniei la cel mai important.

Mesajul lui Klaus Iohannis de la ONU: Apel pentru promovarea egalitatii de gen

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de la Adunarea Generala a ONU, in care incurajeaza cetatenii sa contribuie la promovarea egalitatii de gen si imputernicirea femeilor, facand referire la un raport HeForShe publicat de organizatia ONU pentru egalitate de gen si imputernicire a femeilor.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Fac un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dancila ii adreseaza presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sefului statului sa numeasca un ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. in.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )