Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihai Fifor, ministru interimar la ministerul Afacerilor Interne

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, ministru interimar la ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa ce Nicolae Moga a demisionat din functie. Stire in curs. continuă pe Antena3

OFICIAL! Mihai Fifor, ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, marti, decretul prin care il numeste pe Mihai Fifor ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne, dupa demisia lui Nicolae Moga. Presedintele Romaniei, domnul Kl.

E oficial: Fifor preia interimatul la Ministerul Afacerilor Interne

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind numirea lui Mihai Fifor drept ministru interimar al Afacerilor Interne si decretul prin care ia act de demisia lui Nicolae Moga.

Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne

Vicepremierul Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa demisia lui Ni.

Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne

Vicepremierul Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa demisia lui Nicolae Moga.

Mihai Fifor, propus interimar la ministerul de Interne in locul lui Moga

Secretarul General al PSD, Mihai Fifor, il va inlocui interimar pe Nicolae Moga, care si-a dat astazi demisia, sustin surse politice pentru Adevarul.

Mihai Fifor, propus interimar la sefia MAI

Vicepremierul Mihai Fifor a fost propus de premierul Viorica Dancila sa preia interimar functia de m.

Cine vine la MAI. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), la doar 6 zile dupa ce a preluat mandatul, in contextul modului in care autoritatile au intervenit in cazul din Caracal. Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor, care va asigura interimatul. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor la MAI in urma unei .

Mihai Fifor, dupa preluarea portofoliului de ministru de Interne: Am mandat sa initiez un proces de reformare a sistemului

Viceprim-ministrul Mihai Fifor a fost instalat marti in functia de ministru interimar al Afacerilor Interne, dupa demisia lui Nicolae Moga la 6 zile de la preluarea postului ca urmare a tragediei de la.

DANCILA, DESPRE MODUL DE FUNCTIONARE A INSPECTORATELOR DE POLITIE: Prima sarcina a lui Fifor va fi sa solicite de urgenta in toate judetele verificari

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca prima sarcina a lui Mihai Fifor, numit ministru interimar al Afacerilor Interne, va fi sa solicite de urgenta in toate judetele verificari privind modul de functionare a inspectoratelor de politie, despre modul in care sunt respectate procedurile de interventie in situatii de urgenta.

MIHAI FIFOR: Iohannis a ratat o ocazie buna sa taca

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, a declarat, duminica seara, ca presedintele Klaus Iohannis a ratat o buna ocazie sa taca, adaugand ca poate nu era rau ca seful statului sa spuna cum va gestiona problema institutiilor din subordinea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )