Libnet.ro
UNICEF

20:45

MIHAI FIFOR: Iohannis a ratat o ocazie buna sa taca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Iohannis a ratat o ocazie buna sa taca

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, a declarat, duminica seara, ca presedintele Klaus Iohannis a ratat o buna ocazie sa taca, adaugand ca poate nu era rau ca seful statului sa spuna cum va gestiona problema institutiilor din subordinea sa. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fifor o compara pe Dancila cu Stefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman Pasa. Ce spune vicepremierul despre BLATUL dintre cei doi

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a demontat, vineri, zvonurile privind existenta unui blat intre social-democrati si presedintele Iohannis, si a comparat situatia cu batalia de la Podul inalt din.

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor. Ce spune despre Dancila

Fiul cel mic al fostului lider PSD Adrian Nastase, Mihnea Daniel Mastase, a fost numit consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice Mihai Fifor.

VIDEO Mihai Fifor ii compara pe Iohannis cu Suleiman si pe Dancila cu Stefan cel Mare

Secretarul general al PSD il compara pe Klaus Iohannis cu Suleiman si pe Viorica Dancila cu Stefan cel Mare, in contextul acuzatiilor ca PSD ar fi facut blat cu seful statului: Cum ar fi sa vezi ca vasluienii se aliniau in spatele lui Suleiman si se duceau sa se bata cu Stefan?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )