Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mihai Vlasov a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Mihai Vlasov a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de. continuă pe Antena3

Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj, informeaza Mediafax.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l.

Zi plina pentru Justitia din Romania: Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA/ Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut miercuri de procurorii DNA. Potrivit unui comunicat difuzat de DNA, in sarcina lui Nicusor Constantinescu s-au retinut 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut miercuri in dosarul in care este implicat si presedintele CJ Constanta. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. DNA a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor.

Alba Iulia: Un barbat a fost arestat dupa ce a incendiat un bar, doua persoane fiind grav ranite

Un barbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi incendiat un bar din municipiu, doua persoane fiind grav ranite, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de rep.

Mihai Vlasov a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru trafic de influenta

Seful Camerei de Comert Mihai Vlasov a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, relateaza B1 TV. Avocatul acestuia, Ion Cazacu, a cerut la infatisarea de la Curtea de Apel Bucuresti ca Vlasov.

VIDEO Regele cocainei din Balcani a fost arestat

Liderului clei mai importante retele de traficanti de droguri din Balcani, Darko Sarici, a fost arestat, marti, la belgrad. Aceasta este cea mai importanta arestare dupa cea a oligarhului Miroslav Miskovici si aratra ca lupta impotriva coruptiei si a crimei organizate este unul dintre obiectivele principale ale lui Aleksandar Vucici, politicianul care are cele mai mari sanse sa fie desemnat noul premier al Serbiei.

Mihai David (fost director Hidroelectrica), la DNA

Mihai David, fost director general al companiei Hidroelectrica, ar fi intrat, astazi, in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fara a face, insa, declaratii.

Prabusirea Excelentei Sale, imparatul Vlasov

Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv, ieri, pentru 30 de zile, in urma unei decizii a magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea mita 200. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )