Libnet.ro
UNICEF

18:45

Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj, informeaza Mediafax.

Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, audiat la DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro

Mihail Vlasov, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este audiat marti seara la sediul DNA intr-un caz de coruptie.

UPDATE Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, audiat la DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro

Mihail Vlasov, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, este audiat marti seara la sediul DNA intr-un caz de coruptie.

UPDATE Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, prins in flagrant de DNA in timp ce primea 200.000 de euro. Mita totala: 1 milion de euro

Mihail Vlasov, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, este audiat marti seara la sediul DNA intr-un caz de coruptie.

UPDATE Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost retinut 24 de ore, dupa ce procurorii DNA l-au prins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost dus la audieri, marti seara, de procurorii DNA, in urma unui flagrant. Dupa ce l-au audiat, procurorii DNA au decis, in cursul noptii, sa-l retina pe Mihail Vlasov pentru 24 de ore, anunta Digi24.

Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov, retinut de DNA

Procurorii DNA l-au retinut pe presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, si vor cere, astazi, arestarea lui preventiva, pentru trafic de influenta, informeaza surse din presa.

Presedintele Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier, dupa ce nu a acordat prioritate, iar masina sa a fost izbita de o autocisterna

Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, de 63 de ani, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs astazi, in jurul orei 11. Chiriacescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar in momentul in care a vrut sa patrunda pe soseaua de centura a municipiului nu a acordat prioritate, fiind izbit in plin de o autocisterna.

Mihai Vlasov a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de.

Seful Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail M. Vlasov, retinut de procurorii DNA in urma unui flagrant

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, avocatul Mihail M. Vlasov, a fost dus la audieri, marti seara, de procurorii DNA, in urma unui flagrant.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, retinut. Procurorii cer arestarea lui preventiva

Procurorii DNA l-au retinut pe presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, si vor cere, miercuri, arestarea lui preventiva, pentru trafic de influenta. Mihail Vlasov a fost ridicat.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )