Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata in dosarul in care a fost prins in flagrant primind 200. 000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata in dosarul in care a fost prins in flagrant cand primea o mita de 200. 000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrii, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata in stare de arest

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru trafic de influenta, dosarul urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti, transmite B1 TV. Acesta este acuzat de luare de mita de un milion de.

Mihai Vlasov, trimis in judecata de DNA. Fostul sef al Camerei de Comert va fi judecat in stare de arest

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru trafic de influenta. Dosarul va fi judecat la Curtea de Apel Bucuresti.

Mihail Vlasov a fost trimis in judecata in stare de arest

Procurorii l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru luare de mita, dosarul urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti, transmite B1 TV. Stire in curs de.

DNA a dispus trimiterea in judecata a lui Mihail Vlasov

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Mihail Vlasov, Pre and sedintele Camerei de Comer and t and si Industrie a Romaniei, in sarcina caruia s-a re and tinut savar and sirea infrac and tiunii de trafic de influen and ta, potrivit unui comunicat al institutiei.

Procurorul caracalean Iacob Niculaita merge la inchisoare pentru trafic de influenta

Iacob Niculaita, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, va trebuie sa ispaseasca pedeapsa primita de la Curtea de Apel Craiova in luna ianuarie a. c. , respectiv trei ani cu executare, verdict cu care s-a ales in urma unei acuzatii de trafic de influenta. Decizia executarii sentintei a fost anuntata zilele trecute de catre magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui tanar inchis de doua ori pentru trafic de droguri (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezintat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea unui tanar bucurestean intrat la puscarie pentru trafic de droguri. Silviu Rosca a consumat pentru prima oara.

Baronul din Mehedinti, Adrian Duicu, facea trafic de influenta la Guvern pentru seful politiei judetene

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, s-ar fi folosit de relatiile sale pentru a influenta autoritatile publice centrale, incepand cu membri ai Guvernului Romaniei si demnitari de la varful Ministerului Afacerilor Interne. Principalul scop ar fi fost acela de a-l promova pe seful IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, care la randul lui urma sa-l ajute in dosarul in care baronul este acuzat de incompatibilitate.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )