Libnet.ro
UNICEF

11:31

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrii, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata in stare de arest

B1 B1,
Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrii, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata in stare de arest

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru trafic de influenta, dosarul urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti, transmite B1 TV. Acesta este acuzat de luare de mita de un milion de. continuă pe B1

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata in dosarul in care a fost prins in flagrant primind 200. 000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif.

Mihail Vlasov a fost trimis in judecata in stare de arest

Procurorii l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru luare de mita, dosarul urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti, transmite B1 TV. Stire in curs de.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata in dosarul in care a fost prins in flagrant cand primea o mita de 200. 000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

DNA a dispus trimiterea in judecata a lui Mihail Vlasov

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Mihail Vlasov, Pre and sedintele Camerei de Comer and t and si Industrie a Romaniei, in sarcina caruia s-a re and tinut savar and sirea infrac and tiunii de trafic de influen and ta, potrivit unui comunicat al institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )