Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mihnea Costoiu: Populatia va primi in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele

Hotnews Hotnews,
 Mihnea Costoiu: Populatia va primi in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele

Guvernul va oferi, in mod gratuit, o aplicatie informatica pentru trimiterea in timp real, catre toti cetatenii, a mesajelor de avertizare privind cutremurele, informatii care erau destinate pana acum doar autoritatilor, a declarat pentru Agerpres Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica. continuă pe Hotnews

Costoiu: Populatia va primi in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele

Guvernul va oferi, in mod gratuit, o aplicatie informatica pentru trimiterea in timp real, catre toti cetatenii, a mesajelor de avertizare privind cutremurele, informatii care erau destinate pana acum doar autoritatilor, a declarat Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica.

Mihnea Costoiu: Oamenii vor primi in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele

Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, a declarat ca Guvernul va oferi, in mod gratuit, o aplicatie informatica pentru trimiterea in.

Mihnea Costoiu: Vom trimite populatiei mesaje de avertizare privind cutremurele

O aplicatie informatica pentru trimiterea in timp real a mesajelor de avertizare privind cutremurelor va fi oferita, in mod gratuit, de catre Guvern, a declarat minsitrul delegat pentru invatamant superior,.

Romanii ar putea afla in timp real cand urmeaza sa se produca un cutremur

Romanii ar putea primi gratuit si in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele prin intermediul unei aplicatii informatice. Daca pana acum aceste informatii erau destinate doar autoritatilor, in cateva luni toti cetatenii ar putea fi informati, a anuntat ministrul Mihnea Costoiu.

Romanii vor primi alerte de cutremur pe telefon

Ministrul delegat Mihnea Costoiu ca populatia va fi avertizata in timp real, simultan cu autoritatile, cu privire la producerea unui cutremur, printr-o aplicatie ce ar urma sa fie disponibila pe telefonul mobil si pe computer, prin internet.

Mihnea Costoiu: Nu am gandit politic schimbarea lui Stefan Marincea de la IGR

Demiterea lui Stefan Marincea de la sefia Institutului Geologic Roman nu este motivata politic, a declarat Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru invatamant Superior si Cercetare Stiintifica, in cadrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )