Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru postul de ambasador in Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru postul de ambasador in Marea Britanie

Diplomatul Mihnea Motoc a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa din Parlament pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, fiind inregistrate 20 de voturi favorabile si un vot impotriva,. continuă pe Wall-Street Ro

Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru functia de ambasador in Marea Britanie

Mihnea Motoc a primit marti aviz favorabil din partea Comisiilor pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie.

Bogdan Mazuru, avizat favorabil pentru postul de ambasador in Austria. Ce declaratii a facut oficialul

Bogdan Mazuru a declarat, marti, dupa ce a primit aviz favorabil pentru postul de ambasador in Austria, ca printre prioritatile sale se vor numara relatia cu romanii din aceasta tara si mentinerea interesului austriac pentru piata romaneasca, informeaza Mediafax.

Mihnea Motoc, avizat favorabil de Comisiile parlamentare de politica externa pentru functia de ambasador in Marea Britanie

Mihnea Motoc a primit marti aviz favorabil din partea Comisiilor pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, anunta Agerpres. Motoc a.

Mihnea Motoc, avizat pozitiv in postul de ambasador in Marea Britanie. Ce declaratii a facut demnitarul

Diplomatul Mihnea Motoc a declarat, marti, dupa ce a primit aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa din Parlament pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, ca are sansa de a porni la drum cu un guvern aflat la inceput de mandat, informeaza Mediafax.

Bogdan Mazuru, aviz favorabil pentru postul de ambasador in Austria

Diplomatul Bogdan Mazuru a primit aviz favorabil prin 19 voturi pro pentru postul de ambasador in Austria in cadrul comisiilor reunite de politica externa. La audieri, acesta a precizat ca are cinci domenii.

Vierita, avizat favorabil pentru functia de reprezentant permanent pe langa Oficiul ONU Geneva

Adrian Cosmin Vierita a primit aviz favorabil prin cele 17 voturi pro de la deputatii si senatorii din Comisiile pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru postul de reprezentant.

Luminita Odobescu a primit aviz favorabil pentru postul de Reprezentant Permanent la UE

Luminita Odobescu a primit, marti, aviz favorabil in comisiile reunite de politica externa pentru postul de Reprezentant Permanent al Romaniei la Uniunea Europeana.

Bogdan Mazuru, aviz favorabil in comisii pentru postul de ambasador in Austria

Bogdan Mazuru a primit, marti, aviz favorabil pentru postul de ambasador in Austria in cadrul comisiilor reunite de politica externa, acesta precizand la audieri ca printre prioritatile sale se vor numara relatia cu romanii din aceasta tara si.

Proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor a mai trecut de un hop in Parlament: Comisia pentru Statut a avizat favorabil initiativa

Proiectul care prevede introducerea de pensii speciale a primit astazi aviz favorabil din partea Comisiei pentru Statut a Camerei Deputatilor care s-a intrunit in secret, potrivit Realitatea TV.

Viorel Mosanu a primit aviz favorabil pentru primul post de ambasador in Belarus

Primul ambasador al Romaniei in Belarus va fi Viorel Mosanu. Acesta a primit aviz favorabil in comisiile reunite de politica externa, dupa 18 voturi pro si unul contra. in privinta relatiilor dintre Romania.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )