Libnet.ro
UNICEF

11:16

Un milion de dolari pe capul unui roman. Cine este barbatul care a ingrozit lumea

Antena3 Antena3,
Un milion de dolari pe capul unui roman. Cine este barbatul care a ingrozit lumea

Nicolae Popescu, zis si Nae Popescu, Nicolae Petrache sau Nae Stoichitiu, un tanar originar din Alexandria, este cel mai cautat roman. Din 2014 se afla pe locul doi in topul FBI al celor mai mari. continuă pe Antena3

Cine este hackerul roman pe capul caruia FBI a pus o recompensa de un milion de dolari. Cum a scapat chiar de sub nasul autoritatilor romane

Nicolae Popescu, zis si Nae Popescu, Nicolae Petrache sau Nae Stoichitiu, un tanar originar din Alexandria, este cel mai cautat roman. Din 2014 se afla pe locul doi in topul FBI al celor mai mari si mai cautati infractori cibernetici si americanii au pus pe capul lui o recompensa de un milion de dolari.

Pe capul unui hacker roman, FBI a pus o recompensa de un milion de dolari

Un hacker roman a ajuns in topul celor mai cautate persoane de FBI, iar recompensa pusa pe capul acestuia este uriasa. Au trecut trei ani de cand Nicolae Popescu, din Alexandria, judetul Teleorman, se afla pe locul doi al listei celor mai cautati infractori cibernetici, iar FBI a pus o recompensa de un milion de [].

AVERILE noilor ministri: Cine este cel mai BOGAT din guvern?

Declaratiile de avere ale noilor ministri arata ce terenuri, case si conturi bancare detin acestia. Cel mai bogat membru al Executivului condus de Mihai Tudose este ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si.

Cine este femeia agresata de jandarmi la mitingul pentru normalitate din Cluj

Femeia luata pe sus de jandarmi, sambata, la mitingul organizatieiNoua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, este Oana Mardare, actrita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )