Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministerul Agriculturii: Fermierii isi pot asigura culturile impotriva tornadelor cu bani europeni

Adevărul Adevărul,
Ministerul Agriculturii: Fermierii isi pot asigura culturile impotriva tornadelor cu bani europeni

Fermierii isi pot asigura culturile cu bani europeni, iar de la 1 aprilie se afla in derulare sesiunea de depunere a cererilor de finantare pentru submasura Prime de asigurare a culturilor, a animalelor si a plantelor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), cu scopul de a incuraja fermierii sa isi asigure culturile impotriva inundatiilor, secetei, inghetului, tornade sau furtuni, a anuntat Ministerul Agriculturii. continuă pe Adevărul

Ministerul Agriculturii: Fermierii isi pot asigura culturile cu bani europeni si in cazul tornadelor

Incepand cu data de 1 aprilie 2019 se afla in derulare sesiunea de depunere a cererilor de finantare pentru submasura 17. 1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor si a plantelor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, cu scopul de a incuraja fermierii sa isi asigure culturile impotriva fenomenelor climatice nefavorabile.

MINISTERUL AGRICULTURII: Fermierii au la dispozitie 42,8 milioane de euro ca sa isi asigure culturile

Fermierii isi pot asigura culturile cu bani europeni, iar de la 1 aprilie se afla in derulare sesiunea de depunere a cererilor de finantare pentru submasura Prime de asigurare a culturilor, a animalelor si a plantelor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR).

Ministerul Agriculturii anunta ca au fost lansate 123 de rachete pentru combaterea caderilor de grindina

Ministerul Agriculturii a anuntat ca au fost lansate 123 de rachete pentru combaterea caderilor de grindina, iar pana in prezent, din informatiile disponibile, nu au fost raportate caderi de grindina pe teritoriul protejat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )